• 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

Frakker

(96 varer)
Blank

Anbefalet

Urberg
Lofoten Women's Parka Green
 

En frakke er ikke bare elegant, den varmer også ekstra godt på de kolde dage. Frakken er ekstra skøn, eftersom den er længere end en normal jakke og går ned over hofterne. Det er perfekt til en køligere dag i byen, ikke mindst hvis du stadigvæk vil holde dig varm, men ikke vil bære overtræksbukser, hvilket mange, der eksempelvis bærer nederdel om vinteren, gerne vil slippe for.

Faktum er, at mange glemmer vigtigheden af at holde varmen i hele kroppen, især på de dage, hvor temperaturen daler. Mange iklæder sig ofte et ekstra lag på overkroppen, men alt fra taljen og nedefter består gerne af den samme slags tøj over flere årstider.

Med en lang frakke slipper du for at fryse

Ingen elsker at fryse, men det sker, at vi af og til bærer for lidt tøj. Du fortryder sjældent en varm frakke, ikke mindst, når temperaturen falder drastisk. Skulle vejret slå om, er frakken ofte lige så fin opknappet. Vi har både de varmere frakker og frakker i en skalmodel, hvor du via lag selv kan tilpasse din temperatur, alt efter vejret. Med en tyndere skalfrakke øges bevægelsesfriheden, og så vidt du ikke har et enormt behov for smidighed, kan frakken også fungere til en dag på fjeldet.

De praktiske fordele med en lang frakke

Når det begynder at blive koldt udenfor, ønsker du sikkert ikke at sidde ned, uden noget varmt at sidde på. Den gode fordel med en frakke er, at den ofte er så lang, at den automatisk varmer, når du sidder ned. Med en lang frakke har du således et siddeunderlag med dig, hvor end du går!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!