Tillbaka
 • 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk
Blank
Blank
Blank
Blank

Lav vægt - høj funktionalitet

Lav vægt er en vigtig faktor i hårdt bjergterræn. For at finde den rette balance mellem vægt og funktionalitet, samt opnå den høje holdbarhed, der kræves i bjergene, har vi testet, vejet og vurderet hver enkelt detalje i Slingsby-Funktioner, og detaljer, som kan være i vejen, er blevet flyttet eller fjernet.

Blank

Fuld kontrol

Slingsby-produkterne er lavet af førsteklasses materialer. Tøjet med mange lag har en Dermizax®NX-membran, der beskytter mod vind og vand, og samtidig er åndbar. Dermizax-membranen tilpasser ventilationen efter det aktuelle aktivitetsniveau. Høj aktivitet giver en højere ventilation. Ved lav aktivitet reduceres ventilationen, hvilket resulterer i en forøget varmeisolation. Derudover er tøjets øvrige ventilationsmuligheder strategisk placerede.

Blank

Gennemtænkt pasform

Høj aktivitet under ekstreme forhold stiller høje krav til mobilitet og komfort. Slingsby-produkterne er derfor fremstillet af bløde og behagelige materialer med en smallere pasform og ekstra skulderbredde og fleksibilitet, hvor det er nødvendigt.

Bergans
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem. Den verdensførende norske leverandør af friluftsprodukter startede i 1908. Da ansøgte Ole F. Bergans om patent på sin og verdens første rammerygsæk. Hans idé var, at sækken på ryggen skulle "klædes på" og stabiliseres.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!