• 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk
Bergans Jakker -

Bergans of Norway er en af de førende aktører inden for udviklingen af udstyr til diverse ture samt tekniske beklædningsgenstande. Man er desuden blevet certificeret af ”Miljøfyrtårn”, som er et norsk certificeringssystem, der stiller specifikke krav til miljøarbejdet, så man minimerer energiforbruget, håndteringen af affaldet samt klimaudledningen.

Bergans of Norway har i lang tid været et brand, man skulle regne med, når det drejer sig om produktionen af højkvalitative jakker, der er velegnede til både de små og store udflugter. Takket være jakkernes unikke egenskaber formår de at holde dig både varm og tør, trods de ekstreme vejrforhold.

Forskellige modeller til forskellige årstider

Bergans jakker fås i flere forskellige designs og modeller, alt efter årstid og aktivitet. I vores sortiment finder du bl.a. flere eftertragtede skaljakker, der passer til et aktivt udeliv, da de kan modstå vejr og vind, samtidig med at de er åndbare og leder fugten væk fra kroppen ved fysiske aktiviteter. Vi forhandler også varme dunjakker fra Bergans, som passer til de allerkoldeste vinterdage, idet den høje kvalitet på dunen giver en god isolering mod kulde, og det tætte og vandafvisende materiale beskytter mod regn og kraftige vinde.

Bergans Extreme anorak

En af Bergans mest eftertragtede jakker er anorakken, der går under navnet Bergans Extreme anorak, der blev udsat for nogle hårde prøvelser under en isbjørneekspedition i 1971, hvilket den klarede med bravur. Dette førte til, at Extreme-modellen satte standarden som værende den første anorak, der overgik de hårde krav fra den norske kommission for fjeldudstyr, der var blevet etableret efter påsken 1967 som følge af, at flere nordmænd havde mistet livet på grund af for dårligt fjeldudstyr.

Bergans Jakker

(214 varer)
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!