Tillbaka
 • 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

Kids Trekking - ID: 2300

Fås også som

  Billeder

   Sendes fragtfrit!

   Bergans - Kids Trekking

   Bergans Kids Trekking er Bergans lækreste bærestol.

   Mere om Kids Trekking fra Bergans

   På Bergans Kids Trekking er skulderremmene fuldt justérbare, så de kan tilpasses forskellige ryglængder. Samtlige bæreremme er syet i et sved- og varmetransporterende materiale. Bærestolen er udstyret med støttebøjle, der gør, at den kan stilles ned, når barnet skal ind og ud af den. Fremstillet af ripstop polyester.

   Ryg- og siddehøjde kan justeres, i takt med at barnet bliver større. Justérbar 4-punktssele til at sikre barnet med. Betrukket med fleece for at give barnet størst mulig komfort.

    

   VIGTIGT!

   Børn må ikke sidde i bærestol, før de kan sidde ret op selv. Kan dit barn sidde ret op i ti minutter uden støtte, må det sidde i bærestolen i ti minutter. Kan det sidde i fire timer uden støtte, kan det sidde fire timer i bærestolen. Som en tommelfingerregel bør barnet dog ikke bæres i bærestol, før det er ca. ni måneder gammelt eller vejer omtrent syv kg. Tidspunktet er dog helt afhængig af, hvor udviklet barnets fysik er. Børn må aldrig sidde i bærestolen, hvis ikke den holdes af en voksen.

   Egenskaber for Kids Trekking:
   Vægt: 3700 g
   Anbefalet maksimal belastning: 17 kg
   Hoftebælte: Ja
   Indstillelig ryglængde: Ja
   Stigbøjler: Ja
   Giv karakter
   Environment tree
   "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

   Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

   Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne. 2013 vil dreje sig om Design of sustainability; nye materialer, som vil være så miljøvenlig som muligt i både produktdesign og materialer. Derfor vil produktudviklerne mødes med eksperter på området for at finde materialer, der er ressourceeffektive.

   Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

   Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

   Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

   Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

   Sammenlign produkterSammenlign

   Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

   Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
   Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
   - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

    Fjern valg

    Mine favoritterVis dine favoritter

    Click the -symbol to mark as favourite

    This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
    - All of the greatest things in one place!