Tillbaka
 • 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

BergansKids Trekking

Mere info

Mere om Kids Trekking fra Bergans

På Bergans Kids Trekking er skulderremmene fuldt justérbare, så de kan tilpasses forskellige ryglængder. Samtlige bæreremme er syet i et sved- og varmetransporterende materiale. Bærestolen er udstyret med støttebøjle, der gør, at den kan stilles ned, når barnet skal ind og ud af den. Fremstillet af ripstop polyester.

Ryg- og siddehøjde kan justeres, i takt med at barnet bliver større. Justérbar 4-punktssele til at sikre barnet med. Betrukket med fleece for at give barnet størst mulig komfort.

 

VIGTIGT!

Børn må ikke sidde i bærestol, før de kan sidde ret op selv. Kan dit barn sidde ret op i ti minutter uden støtte, må det sidde i bærestolen i ti minutter. Kan det sidde i fire timer uden støtte, kan det sidde fire timer i bærestolen. Som en tommelfingerregel bør barnet dog ikke bæres i bærestol, før det er ca. ni måneder gammelt eller vejer omtrent syv kg. Tidspunktet er dog helt afhængig af, hvor udviklet barnets fysik er. Børn må aldrig sidde i bærestolen, hvis ikke den holdes af en voksen.

Egenskaber for Kids Trekking:
Vægt: 3700 g
Anbefalet maksimal belastning: 17 kg
Hoftebælte: Ja
Indstillelig ryglængde: Ja
Stigbøjler: Ja
Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem.

Mere fra Bergans

Se alle Børne Bærestole

 • Miljø & Etik

  Environment tree
  "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

  Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

  Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

Bliv den første til at kommentere dette produkt
Giv karakter
Vis alle karakterer
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!