Tillbaka
 • 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

Wiglo LT 4 Pers Tent - ID: 6070

Fås også som

  Billeder

   Sendes fragtfrit!

   Bergans - Wiglo LT 4 Pers Tent

   Wiglo LT4 er et robust all-sæson telt med masser af plads til 4 personer med bagage. Perfekt til vandreture, en base camp eller familieudflugter. Dette er den nye lidt lettere version af telt, som har fået fine test anmeldelser og udmærkelser.

   Mere fra Bergans

   Se alle Samertelte

   Baseret på 1 karakter

   Mere om Wiglo LT 4 Pers Tent fra Bergans

   WigloTM er et robust telt, der fungerer godt hele året. Det er skabt til at give 4 personer masser af plads til at være på og har deres bagage let tilgængelige. Teltet har en stor hovedåbning og to mindre på siderne (ideel, hvis du har din hund med). Store ventilationsåbninger med myggenet, stormmåtter og mange barduner. Materialerne er holdbare, så du kan bruge teltet flittigt og have tillid til funktionen i al slags vejr.
   Udformningen af teltet er baseret på en traditionel stang i midten, som i en tipi, suppleret med tre stænger (buer) der spænder teltsiderne udad. Det giver masser af brugbar plads inde i teltet. Teltet sælges komplet med et indre telt, men kan også bruges uden, hvis du foretrækker det.

   Specifikationer:
   • Målinger yderteltet BxLxH: 400x345x180 cm
   • Målinger indertelt BxLxH: 260x225x160 cm
   • Telt overflade: 10,0 m²
   • Sove overflade: 5,5 m² / 59,2 sq ft
   • Vandsøjletryk, gulv: 5.000 mm
   • Vandsøjletryk ydertelt: 3000 mm
   • Vægt, ydertelt: 4,1 kg (inklusive barduner, pinde / stænger og poser)
   • Vægt indre telt: 2,0 kg
   • Materiale ydertelt: Ribstop Nylon
   • Materiale inder telt: Ribstop Polyester
   Egenskaber for Wiglo LT 4 Pers Tent:
   Beregnet til antal personer: 4
   Total vægt: 6000 g
   Vandsøjletryk oversejl: 3000
   Ydermål LængdexBreddexhøjde 400x345x180
   Inner tent dimensions: 260x225x160 cm
   Antal indgange: 3
   Udvendigt teltstof: Nylon
   Gulvstof: Nylon
   Indvendigt teltstof: Nylon/Polyamid
   Giv karakter
   • Skrevet af svein erik thomassen 2015-07-21
    Teltet er utmerket, fungerer fint til 3 voksne og 2 barn på fjellet i Norge og pøsende regn. Holder vannet ute, godt ventilert og mange riktig smarte løsninger (som lommene til bardunene og de selvlysende glidelåser). Etter 1 uke på fjellet i Sirdalen i juli, vet jeg fortsatt ikke hvordan det fungerer i sol og godt vær, noe som jo er litt tragisk. På den positive side kan jeg fortelle at gulvet er fantastisk vanntett. Teltet har 3 fortelt, hvor det største er stort nok til matlaging med primus. De 3 forteltene gjør det meget ryddig, og man kan holde sine ting for seg selv i sitt eget fortelt. Det er lett å dele teltet opp mellom flere personer (fortelt, yttertelt og stenger) . Da blir vekten meget akseptabel. Teltet er lett å sette opp, de lange stenger er av aluminiumsegmenter med strikk. Kanaler er merket med refleks. OBS: Midtstangen er en mellomting mellom en midtstang og en intelligenstest. Det eneste negative: Mitt telt har en dårlig søm i hoveddøren, noe som er unødvenig og ikke skulle ha gått i gjennom kvalitetskontrollen i Kina (hvor det er laget).
   Environment tree
   "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

   Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

   Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne. 2013 vil dreje sig om Design of sustainability; nye materialer, som vil være så miljøvenlig som muligt i både produktdesign og materialer. Derfor vil produktudviklerne mødes med eksperter på området for at finde materialer, der er ressourceeffektive.

   Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

   Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

   Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

   Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

   Sammenlign produkterSammenlign

   Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

   Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
   Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
   - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

    Fjern valg

    Mine favoritterVis dine favoritter

    Click the -symbol to mark as favourite

    This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
    - All of the greatest things in one place!