• 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

BergansWiglo Lt4 Pers Tent

  Wiglo Lt4 Pers Tent - ID: 6070

  Baseret på 3 karakter
  Mere info

  Mere om Wiglo Lt4 Pers Tent fra Bergans

  Wiglo LT4 er et robust all-sæson telt med masser af plads til 4 personer med bagage. Perfekt til vandreture, en base camp eller familieudflugter. Dette er den nye lidt lettere version af telt, som har fået fine test anmeldelser og udmærkelser. WigloTM er et robust telt, der fungerer godt hele året. Det er skabt til at give 4 personer masser af plads til at være på og har deres bagage let tilgængelige. Teltet har en stor hovedåbning og to mindre på siderne (ideel, hvis du har din hund med). Store ventilationsåbninger med myggenet, stormmåtter og mange barduner. Materialerne er holdbare, så du kan bruge teltet flittigt og have tillid til funktionen i al slags vejr.
  Udformningen af teltet er baseret på en traditionel stang i midten, som i en tipi, suppleret med tre stænger (buer) der spænder teltsiderne udad. Det giver masser af brugbar plads inde i teltet. Teltet sælges komplet med et indre telt, men kan også bruges uden, hvis du foretrækker det.

  Specifikationer:
  • Målinger yderteltet BxLxH: 400x345x180 cm
  • Målinger indertelt BxLxH: 260x225x160 cm
  • Telt overflade: 10,0 m²
  • Sove overflade: 5,5 m² / 59,2 sq ft
  • Vandsøjletryk, gulv: 5.000 mm
  • Vandsøjletryk ydertelt: 3000 mm
  • Vægt, ydertelt: 4,1 kg (inklusive barduner, pinde / stænger og poser)
  • Vægt indre telt: 2,0 kg
  • Materiale ydertelt: Ribstop Nylon
  • Materiale inder telt: Ribstop Polyester
  Egenskaber for Wiglo Lt4 Pers Tent:
  Vægt: 6.105 kg
  Beregnet til antal personer: 4
  Vandsøjletryk oversejl: 3000
  Ydermål LængdexBreddexhøjde 400x345x180
  Inner tent dimensions: 260x225x160 cm
  Pakkemål ca. (længde x bredde x højde): 51 x 27 cm
  Antal indgange: 3
  Antal teltstænger: 4 st
  Antal teltpløkker: 20
  Udvendigt teltstof: Nylon
  Tykkelse på udvendigt teltstof: 40 D
  Gulvstof: Nylon
  Tykkelse gulvstof: 70 D
  Indvendigt teltstof: Nylon/Polyamid
  Tykkelse på indvendigt teltstof: 40 D
  Bergan er en norsk producent af udendørs produkter og tøj. De har været i erhvervslivet, eller rettere bidraget til at udvikle det lige siden 1908. Bland sortimentet vil du finde nogle af de bedste rygsække, vi kender, pæn funktionel beklædning og de meste der i mellem.

  Mere fra Bergans

  Se alle Samertelte

  • Miljø & Etik

   Environment tree
   "Mange gode initiativ til og finde måder til at være ressource-effektiv."

   Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

   Miljø: Al anvendte bomuld er økologisk. Bluesign-certificeret. Certificeret i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømærkning af IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måde for og holde styr på kemikalierne i produkterne.

   Genanvendelse: Bruger recycled materialer og er ved at systematisere arbejdet.

   Dyr: Kun mulesing-fri merionould og dunet er ikke plukket fra levende gæs.

   Etik: Ethical Trading Initiative med Code of Conduct, hvor der er målsætninger. Hver gang leverandører kontrolleres, kontrolleres også mangler i arbejdsmiljø etc. og bliver fulgt op.

  Karakterer 4.3
  Baseret på 3 karakter
  Giv karakter
  Vis alle karakterer
  • Skrevet af svein erik thomassen 21-07-2015
   Teltet er utmerket, fungerer fint til 3 voksne og 2 barn på fjellet i Norge og pøsende regn. Holder vannet ute, godt ventilert og mange riktig smarte løsninger (som lommene til bardunene og de selvlysende glidelåser). Etter 1 uke på fjellet i Sirdalen i juli, vet jeg fortsatt ikke hvordan det fungerer i sol og godt vær, noe som jo er litt tragisk. På den positive side kan jeg fortelle at gulvet er fantastisk vanntett. Teltet har 3 fortelt, hvor det største er stort nok til matlaging med primus. De 3 forteltene gjør det meget ryddig, og man kan holde sine ting for seg selv i sitt eget fortelt. Det er lett å dele teltet opp mellom flere personer (fortelt, yttertelt og stenger) . Da blir vekten meget akseptabel. Teltet er lett å sette opp, de lange stenger er av aluminiumsegmenter med strikk. Kanaler er merket med refleks. OBS: Midtstangen er en mellomting mellom en midtstang og en intelligenstest. Det eneste negative: Mitt telt har en dårlig søm i hoveddøren, noe som er unødvenig og ikke skulle ha gått i gjennom kvalitetskontrollen i Kina (hvor det er laget).
  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

  Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
  Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
  - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!