Tillbaka
 • 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

Men i dag er Didriksons ikke bare en leverandør af regntøj. De seneste år har man nærmest oplevet en eksplosion i sit salg. Dette er sket, siden man har gennemført et betydeligt designmæssigt løft og år efter år har haft succes med sine jakkekollektioner. Prislejet er lidt lavere end for vores andre varemærker, men der er absolut intet at udsætte på design og kvalitet. I dag står Didriksons for prisbilligt tøj, der næsten altid indeholder funktionsmateriale. Desuden er man stærk inden for børnekonfektion.
Naturligvis fremstiller man stadig regntøj, og varemærket Didriksons er efter vores mening fint åndbart. Vi har et godt salg af især Didriksons damejakker, og selvom vi hele tiden forøger vores indkøbsvolumener, så er de mest populære farver og størrelser som regel udsolgt tidligt på sæsonen. Så vent ikke for længe med at bestille Didriksons tøj, for her er omsætningshastigheden høj.

Didriksons
Fremstillingen af Didriksons regntøj startede allerede i 1913. Siden da har virksomheden fulgt udviklingen af materialer og er gået fra olietøj, der ikke var svejset (og dermed ikke helt vandtæt) til nutidens åndbare funktionsmaterialer. Volumenerne blev øget markant, da de tyndere og mere smidige PU-materialer blev introduceret i 80erne. Nu kunne man få regnsæt, som almindelige mennesker kunne bruge og trives i.

Didriksons er Skandinaviens førende varemærke for tøj, der beskytter dig mod vind og regn med stil. Med hundrede års erfaring skabes kollektioner til et bredt publikum fra 1 til 100 år, som alle har samme behov: At holde sig tør og komfortabel, selv om det er dårligt vejr.
Nøgleordene "For every rainy day" ligger til grund for kollektionerne, som er bygget op omkring forskellige kunders behov. Uanset om man skal lege i en sandkasse, cykle til arbejde, gå tur med hunden eller vandre i bjergene, så har Didriksons tøjet som passer.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!