Tillbaka
 • 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

HaglöfsBackup 15"

Billeder

  Backup 15" - ID: 338500

  Baseret på 1 karakter
  Mere info

  Mere om Backup 15" fra Haglöfs

  Computerrygsæk til allround brug med gode bæreegenskaber.
  • Udtagelig, polstret computertaske.
  • Formpresset rygstykke.
  • Dråbeformede front- og sidepaneler giver et lavt tyngdepunkt.
  • Konturskårne og foroverbøjede bæreremme med justering af brystremmen.
  • Inderlomme med lynlås beregnet til CD'er.
  • Yderlomme med vandresistent lynlås.
  • Elastisk fastspændingsrem på frontpanelet.
  • Beregnet til en computer med 15" skærm afhængig af modellen.

   

  Materiale:
  420D HD Velocity Polyamide
  420 denier high density polyamide fabric with very good abrasion and tearing strength. PU-coated in three steps for improved waterproofness. PFOS/PFOA-free water repellent treatment.
  Water column >1500 mm
  Weight: 270 g/m²
  840D Ballistic® Polyamide
  Extremely rip-resistant and anti-pilling 840 denier polyamide fabric. PU-coated in three steps for improved waterproofness. PFOS/PFOA-free water repellent treatment.
  Water column >1500 mm
  Weight: 390 g/m²

  Egenskaber for Backup 15":
  Rumfang: 23 L
  Vægt: 1005 g
  Udvendige mål ca. (b x d x h): 33x53x22 cm
  Hoftebælte: Ja
  Aftageligt hoftebælte: Ja
  Brystrem: Ja
  Indstillelig ryglængde: Nej
  Tilpasset for væskesystem: Nej
  Væskesystem inkluderet: Nej
  Topåbning: Lynlås
  Front åbning: Nej
  Bundåbning: Nej
  Laptop lomme: Ja
  Organizor: Ja
  Integreret regnslag: Nej
  Toplåg: Nej
  Haglöfs grundlægger Wiktor Haglöfs voksede op omgivet af fantastisk nordisk natur. Men det barske vejr gjorde det ofte svært at nyde at være udendørs. Det var derfor han allerede i 1914 lavede sin første rygsæk – for at gøre udendørslivet lidt mere behageligt. I dag er det firma han engang grundlagde et af verden førende indenfor udendørstøj, sko og rygsække, produkter som inspirerer til at være ude, uanset vejret.

  Mere fra Haglöfs

  Se alle Dagsture- og hverdagsrygsække

  • Miljø & Etik

   Environment tree

   "Take Care er Haglöfs payoff for etik og miljø; En virksomhed bør tage ansvar på alle niveauer. For Haglöfs betyder det bæredygtighed."

    

   Lennart Ekberg, Director of Sustainability, Haglöfs

   Miljø: Målet er, at 80% af alle beklædningsgenstande bland Haglöfs produkter skal være Bluesign godkendt i 2015 (2012 er det næsten 40%), og 50% af hårde varer. Målet er at stoppe brugen af fluorcarboner som imprægnering, men indtil videre har de ikke fundet et godt alternativ. For at finde alternativ, samarbejder Haglöfs med forskere. Indtil videre har de skiftet fra c8 til c6, der er væsentligt mindre miljøbelastende. Haglöfs er ved at udfase antibakterielle midler i undertøj og t-shirts. I foråret 2014 skal de antibakterielle midler være væk i alle Haglöfs klæder. Alle firmabiler er miljøtilpassede.  

   Genanvendelse: Haglöfs arbejder med Reuse, for at bruge alt så meget som muligt! En stor del af det materiale, der anvendes i Haglöfs tøj og produkter genanvendes. Swap Stories er et praktisk eksempel på re-use snarere end recycle. Mange har Haglöfs produkter derhjemme, som ikke bliver brugt, og alle produkterne har en historie. Fortæl dine produkters historie og sende det Haglöfs Brand Store og få 20% rabat på et nyt produkt. Produkterne sælges på hjemmesiden og pengene går til de fattige Romer i Åredalen i Rumænien eller til Vi-skoven, og responsen har været stor fra kunderne. Allerede i den første måned kom 10.000 – ind fra projekterne!   Dyr: All uld er mulesing-fri. Haglöfs har et system for downtracking: at med en nummerserie, der er syet ind i alle dunprodukter for at spore dunets oprindelse. Alt dun er således et biprodukt af kødproduktion og kommer garanteret ikke fra levende plukning.  

   Etik:
   Arbejder med Fair Wear Foundation, der gør kontroller ved fabrikkerne. 60% af fabrikkerne er blevet inspiceret, og arbejdet fortsætter.
  Karakterer 5.0
  Giv karakter
  Vis alle karakterer
  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

  Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
  Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
  - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!