• 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

HaglöfsCouloir III Q Jacket (anv ej)

  Couloir III Q Jacket (anv ej) - ID: A005308

  Baseret på 4 karakter
  Størrelseguide Mere info

  Mere om Couloir III Q Jacket (anv ej) fra Haglöfs

  En ny version af en af Haglöfs mest værdsatte modeller. Jakken er lavet af et holdbart Gore-Tex Soft Shell med alle de tekniske funktioner og løsninger, du har brug for at tilbringe en dag off piste. • Holdbar og komfortabel Gore-Tex Soft Shell jakke med paneler i to-vejs stretch, som giver en varm jakke åndbar og er perfekt til kolde vinterdage
  • DWR-behandlet overflade
  • Ekstra holdbare laminerede lynlåse og ophængningsstrop i nakken
  • Trevejs justerbar hætte, der kan bruges med hjelm og justeres med den ene hånd og med lamineret og forstærket spids og en høj krave,
  • Vandtæt tovejs lynlås foran med indvendig stolpelukning og ventilation lynlåse i armhulerne
  • Ekstra holdbare laminerede lynlåse
  • To lommer kompatible med rygsæk foran
  • En inderlomme med lynlås i stretch med medie output og en lynlås lomme på venstre arm
  • Formsyet ærmer med velcro justerbare manchetter og bælgekonstruktion
  • Aftagelig snelås med stretch materiale med silikone greb og bæltestropper med trykknap
  • Løbegang i bagerste søm, der kan justeres med én hånd
  • Ryglængde i midten 70,8 cm størrelse M
  Vægt: 730 g (størrelse M) Størrelser: XS / S / M / L / XL
  Haglöfs grundlægger Wiktor Haglöfs voksede op omgivet af fantastisk nordisk natur. Men det barske vejr gjorde det ofte svært at nyde at være udendørs. Det var derfor han allerede i 1914 lavede sin første rygsæk – for at gøre udendørslivet lidt mere behageligt. I dag er det firma han engang grundlagde et af verden førende indenfor udendørstøj, sko og rygsække, produkter som inspirerer til at være ude, uanset vejret.

  Mere fra Haglöfs

  Se alle Toptursjakker

  • Miljø & Etik

   Environment tree

   "Take Care er Haglöfs payoff for etik og miljø; En virksomhed bør tage ansvar på alle niveauer. For Haglöfs betyder det bæredygtighed."

    

   Lennart Ekberg, Director of Sustainability, Haglöfs

   Miljø: Målet er, at 80% af alle beklædningsgenstande bland Haglöfs produkter skal være Bluesign godkendt i 2015 (2012 er det næsten 40%), og 50% af hårde varer. Målet er at stoppe brugen af fluorcarboner som imprægnering, men indtil videre har de ikke fundet et godt alternativ. For at finde alternativ, samarbejder Haglöfs med forskere. Indtil videre har de skiftet fra c8 til c6, der er væsentligt mindre miljøbelastende. Haglöfs er ved at udfase antibakterielle midler i undertøj og t-shirts. I foråret 2014 skal de antibakterielle midler være væk i alle Haglöfs klæder. Alle firmabiler er miljøtilpassede.  

   Genanvendelse: Haglöfs arbejder med Reuse, for at bruge alt så meget som muligt! En stor del af det materiale, der anvendes i Haglöfs tøj og produkter genanvendes. Swap Stories er et praktisk eksempel på re-use snarere end recycle. Mange har Haglöfs produkter derhjemme, som ikke bliver brugt, og alle produkterne har en historie. Fortæl dine produkters historie og sende det Haglöfs Brand Store og få 20% rabat på et nyt produkt. Produkterne sælges på hjemmesiden og pengene går til de fattige Romer i Åredalen i Rumænien eller til Vi-skoven, og responsen har været stor fra kunderne. Allerede i den første måned kom 10.000 – ind fra projekterne!   Dyr: All uld er mulesing-fri. Haglöfs har et system for downtracking: at med en nummerserie, der er syet ind i alle dunprodukter for at spore dunets oprindelse. Alt dun er således et biprodukt af kødproduktion og kommer garanteret ikke fra levende plukning.  

   Etik:
   Arbejder med Fair Wear Foundation, der gør kontroller ved fabrikkerne. 60% af fabrikkerne er blevet inspiceret, og arbejdet fortsætter.
  Karakterer 5.0
  Giv karakter
  Vis alle karakterer
  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

  Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
  Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
  - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!