Tillbaka
 • 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

Couloir Pro Jacket - ID: A005312

Fås også som

  Billeder

   Sendes fragtfrit!

   Haglöfs - Couloir Pro Jacket

   En blød og varm Gore-Tex Soft Shell-jakke med ekstra komfortabel firevejs stræk. Den er konstrueret med henblik på freeridere og fås med en høj, beskyttende krave med et dugforebyggende ansigtsbeskyttelsessystem til dårlige vejrforhold. Men's model.

   Mere om Couloir Pro Jacket fra Haglöfs


   Firevejs Gore-Tex Soft Shell med inderside i flonel giver ekstra varme og et fleksibelt beklædningsstykke, der er perfekt til sving ned ad bjergsiden.
   DWR-behandlede overflader
   3D-net på skuldrene giver ekstra komfort, når du bærer rygsæk, laminerede fleeceområder giver ekstra varme i ryg, albuer og hals
   Gore-Tex®-mikro-tape brugt for at mindske vægten og øge åndbarheden
   Ekstra slidstærke laminerede lynlåse og strop til ophængning i nakken
   Trevejs justerbar hætte, der kan justeres med én hånd, og som passer til en skihjelm, med lamineret og ståltrådsunderstøttet skygge og høj, beskyttende krave
   Høj krave med fleece på hagebeskytter og halsstykke
   Tovejs vandafvisende lynlås foran med en enkelt indvendig vindflap samt vandafvisende lynlåse i armhulerne
   To lommer midtpå, som passer til rygsæk, og én brystlomme med brilleklud på elastiksnor
   Én inderlomme med lynlås i stræk med ledningsåbning og én ærmelomme med lynlås på venstre arm
   Faconsyede ærmer og velcrojusterbare ærmeafslutninger med bælgkonstruktion
   Aftageligt strækbart snefang med silikone og bælteløkketrykknapfunktion, der også kan lynes på bukserne med den samme lyn på-konstruktion
   Snøre i kanten, der er sænket bagtil, kan justeres med én hånd
   Ryglængde bagpå - 83 cm herrestørrelse L, og 74,8 cm damestørrelse M
    
   Material: 
   GORE-TEX 3-layer
   Material: 85% Polyamide, 15% Elastane, 70D 4-way stretch twill face fabric, ePTFE membrane and a soft flannel backer.
   Performance: Hydrostatic head: >28,000 mm, RET: <9
   Weight: 275 g/m²   
   Giv karakter
   Environment tree

   "Take Care er Haglöfs payoff for etik og miljø; En virksomhed bør tage ansvar på alle niveauer. For Haglöfs betyder det bæredygtighed."

    

   Lennart Ekberg, Director of Sustainability, Haglöfs

   Miljø: Målet er, at 80% af alle beklædningsgenstande bland Haglöfs produkter skal være Bluesign godkendt i 2015 (2012 er det næsten 40%), og 50% af hårde varer. Målet er at stoppe brugen af fluorcarboner som imprægnering, men indtil videre har de ikke fundet et godt alternativ. For at finde alternativ, samarbejder Haglöfs med forskere. Indtil videre har de skiftet fra c8 til c6, der er væsentligt mindre miljøbelastende. Haglöfs er ved at udfase antibakterielle midler i undertøj og t-shirts. I foråret 2014 skal de antibakterielle midler være væk i alle Haglöfs klæder. Alle firmabiler er miljøtilpassede.  

   Genanvendelse: Haglöfs arbejder med Reuse, for at bruge alt så meget som muligt! En stor del af det materiale, der anvendes i Haglöfs tøj og produkter genanvendes. Swap Stories er et praktisk eksempel på re-use snarere end recycle. Mange har Haglöfs produkter derhjemme, som ikke bliver brugt, og alle produkterne har en historie. Fortæl dine produkters historie og sende det Haglöfs Brand Store og få 20% rabat på et nyt produkt. Produkterne sælges på hjemmesiden og pengene går til de fattige Romer i Åredalen i Rumænien eller til Vi-skoven, og responsen har været stor fra kunderne. Allerede i den første måned kom 10.000 – ind fra projekterne!   Dyr: All uld er mulesing-fri. Haglöfs har et system for downtracking: at med en nummerserie, der er syet ind i alle dunprodukter for at spore dunets oprindelse. Alt dun er således et biprodukt af kødproduktion og kommer garanteret ikke fra levende plukning.  

   Etik:
   Arbejder med Fair Wear Foundation, der gør kontroller ved fabrikkerne. 60% af fabrikkerne er blevet inspiceret, og arbejdet fortsætter.
   Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

   Sammenlign produkterSammenlign

   Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

   Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
   Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
   - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

    Fjern valg

    Mine favoritterVis dine favoritter

    Click the -symbol to mark as favourite

    This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
    - All of the greatest things in one place!