• 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

HaglöfsGram 7

  Gram 7 - ID: 375531

  Mere info

  Mere om Gram 7 fra Haglöfs

  Slank rygsæk til væskesystem til konkurrencer og træningstimer. Skum-polstret rygskjold med udskæringer, der giver vægtreduktion og ventilation.

  Skulderremme med forskudte indvendige sømme for at undgå irritation i nakken.
  Fastgøringsstropper på skulderremmene til ekstra tilbehør.
  Hoftebælte med mavepolstring for at undgå irritation fra det midterste spænde.
  Hoftebæltelommer med bælgfunktion, der let håndteres med en hånd.
  Skumpuder i hoftebæltet, der former sig efter hofterne for øget stabilitet.
  Separat lomme til væskesystemet (tilgængelig fra bagsiden) med fastgøringssteder til forskellige slags blærer.
  Indvendig sikkerhedslomme med nøgleholder i gennemsigtigt mesh.
  Bungy-reb, der kan fastgøres og bruges på flere måder.
  Bugseringsstrop fortil.
  Sikkerhedsfløjte på brystremmen.
  Reflekterende punkter på for- og bagside.
  Elastiske stropholdere til at fastgøre ekstra stropper på hoftebælte og skulderremme.

   

  Materiale
  75D Recycled Ripstop Polyester
  Material: 75 denier Polyester ripstop fabric made of recycled PET bottles. Extremely tear resistant in relation to its weight. PU-coated for improved waterproofness.
  Water column: >1,000mm
  Weight: 130 g/m²
  75D Recycled Plain Polyester
  Material:75 denier Polyester plain weave fabric made of recycled PET bottles. Extremely durable in relation to its weight. PU-coated for improved waterproofness.
  Water column: >1,000mm
  Weight: 150 g/m² 

  Egenskaber for Gram 7:
  Rumfang: 7 L
  Vægt: 395 g
  Hoftebælte: Ja
  Aftageligt hoftebælte: Nej
  Indstillelig ryglængde: Nej
  Tilpasset for væskesystem: Ja
  Væskesystem inkluderet: Nej
  Bundåbning: Nej
  Laptop lomme: Nej
  Organizor: Nej
  Integreret regnslag: Nej
  Toplåg: Nej
  Haglöfs grundlægger Wiktor Haglöfs voksede op omgivet af fantastisk nordisk natur. Men det barske vejr gjorde det ofte svært at nyde at være udendørs. Det var derfor han allerede i 1914 lavede sin første rygsæk – for at gøre udendørslivet lidt mere behageligt. I dag er det firma han engang grundlagde et af verden førende indenfor udendørstøj, sko og rygsække, produkter som inspirerer til at være ude, uanset vejret.

  Mere fra Haglöfs

  Se alle Løberygsæk

  • Miljø & Etik

   Environment tree

   "Take Care er Haglöfs payoff for etik og miljø; En virksomhed bør tage ansvar på alle niveauer. For Haglöfs betyder det bæredygtighed."

    

   Lennart Ekberg, Director of Sustainability, Haglöfs

   Miljø: Målet er, at 80% af alle beklædningsgenstande bland Haglöfs produkter skal være Bluesign godkendt i 2015 (2012 er det næsten 40%), og 50% af hårde varer. Målet er at stoppe brugen af fluorcarboner som imprægnering, men indtil videre har de ikke fundet et godt alternativ. For at finde alternativ, samarbejder Haglöfs med forskere. Indtil videre har de skiftet fra c8 til c6, der er væsentligt mindre miljøbelastende. Haglöfs er ved at udfase antibakterielle midler i undertøj og t-shirts. I foråret 2014 skal de antibakterielle midler være væk i alle Haglöfs klæder. Alle firmabiler er miljøtilpassede.  

   Genanvendelse: Haglöfs arbejder med Reuse, for at bruge alt så meget som muligt! En stor del af det materiale, der anvendes i Haglöfs tøj og produkter genanvendes. Swap Stories er et praktisk eksempel på re-use snarere end recycle. Mange har Haglöfs produkter derhjemme, som ikke bliver brugt, og alle produkterne har en historie. Fortæl dine produkters historie og sende det Haglöfs Brand Store og få 20% rabat på et nyt produkt. Produkterne sælges på hjemmesiden og pengene går til de fattige Romer i Åredalen i Rumænien eller til Vi-skoven, og responsen har været stor fra kunderne. Allerede i den første måned kom 10.000 – ind fra projekterne!   Dyr: All uld er mulesing-fri. Haglöfs har et system for downtracking: at med en nummerserie, der er syet ind i alle dunprodukter for at spore dunets oprindelse. Alt dun er således et biprodukt af kødproduktion og kommer garanteret ikke fra levende plukning.  

   Etik:
   Arbejder med Fair Wear Foundation, der gør kontroller ved fabrikkerne. 60% af fabrikkerne er blevet inspiceret, og arbejdet fortsætter.
  Bliv den første til at kommentere dette produkt
  Giv karakter
  Vis alle karakterer
  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

  Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
  Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
  - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!