Tillbaka
 • 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

L.I.M Essens Jacket - ID: A006738

Fås også som

  Billeder

   Sendes fragtfrit!

   Haglöfs - L.I.M Essens Jacket

   L.I.M Essens Jacket er Haglöfs førende dunjakke, når hvert gram tæller. Der er tænkt på alle detaljer: Skallen er ekstremt let og slidstærk med bøjede ærmer for øget bevægelsesfrihed. Gåsedun med en fyldningsgrad på 800 tilbyder en varm favn.

   Mere fra Haglöfs

   Se alle Vinterjakker

   Mere om L.I.M Essens Jacket fra Haglöfs

   Ekstremt let yderside og for i en 7-denier konstruktion med DWR-behandlet overflade uden PFOA
   Vatteret konstruktion med minikasser stabiliserer førsteklasses gåsedun med en fyldningsgrad på 800
   Lynlås i fuld længde med vindflap bagved og integreret hagebeskytter
   To stiklommer
   Elastik i ærmerne og ved de nederste sømme for at give en behagelig lukning uden ekstra vægt
   Faconsyede ærmer
   Strop til ophængning bagpå

   100% Polyamide, ultra light down proof 7D mini ripstop fabric, 19 g/m²
   90/10 Goose down, traceable and bluesign® approved, 800 cuin fill power (European)
   Down weight: 71 g (size L), 59 g (size Q M)
   Giv karakter
   Sizes XS S M L XL XXL XXXL
   Chest cm 86 92 98 104 110 116 122
   Waist cm 78 83 88 93 98 103 109
   Hip cm 92 97 102 107 112 117 122
   Environment tree

   "Take Care er Haglöfs payoff for etik og miljø; En virksomhed bør tage ansvar på alle niveauer. For Haglöfs betyder det bæredygtighed."

    

   Lennart Ekberg, Director of Sustainability, Haglöfs

   Miljø: Målet er, at 80% af alle beklædningsgenstande bland Haglöfs produkter skal være Bluesign godkendt i 2015 (2012 er det næsten 40%), og 50% af hårde varer. Målet er at stoppe brugen af fluorcarboner som imprægnering, men indtil videre har de ikke fundet et godt alternativ. For at finde alternativ, samarbejder Haglöfs med forskere. Indtil videre har de skiftet fra c8 til c6, der er væsentligt mindre miljøbelastende. Haglöfs er ved at udfase antibakterielle midler i undertøj og t-shirts. I foråret 2014 skal de antibakterielle midler være væk i alle Haglöfs klæder. Alle firmabiler er miljøtilpassede.  

   Genanvendelse: Haglöfs arbejder med Reuse, for at bruge alt så meget som muligt! En stor del af det materiale, der anvendes i Haglöfs tøj og produkter genanvendes. Swap Stories er et praktisk eksempel på re-use snarere end recycle. Mange har Haglöfs produkter derhjemme, som ikke bliver brugt, og alle produkterne har en historie. Fortæl dine produkters historie og sende det Haglöfs Brand Store og få 20% rabat på et nyt produkt. Produkterne sælges på hjemmesiden og pengene går til de fattige Romer i Åredalen i Rumænien eller til Vi-skoven, og responsen har været stor fra kunderne. Allerede i den første måned kom 10.000 – ind fra projekterne!   Dyr: All uld er mulesing-fri. Haglöfs har et system for downtracking: at med en nummerserie, der er syet ind i alle dunprodukter for at spore dunets oprindelse. Alt dun er således et biprodukt af kødproduktion og kommer garanteret ikke fra levende plukning.  

   Etik:
   Arbejder med Fair Wear Foundation, der gør kontroller ved fabrikkerne. 60% af fabrikkerne er blevet inspiceret, og arbejdet fortsætter.
   Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

   Sammenlign produkterSammenlign

   Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

   Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
   Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
   - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

    Fjern valg

    Mine favoritterVis dine favoritter

    Click the -symbol to mark as favourite

    This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
    - All of the greatest things in one place!