Tillbaka
 • 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

L.I.M Q Tee - ID: A006747

Fås også som

  Billeder

   Sendes fragtfrit!

   Haglöfs - L.I.M Q Tee

   L.I.M Q Tee er vores letteste og mest strækbare inderlags-T-shirt. Den er lavet af genbrugsstof og tilbyder gode fugtspredende egenskaber og UPF-beskyttelse med en strækbarhed, der tillader en tæt pasform og god bevægelsesfrihed.

   Mere om L.I.M Q Tee fra Haglöfs

   Førsteklasses jerseystof med god slidstyrke og UPF-beskyttelse
   Kropsnær komfort med fremragende fugtspredende egenskaber og hurtigttørrende egenskaber
   LAVA™-behandlet – en bluesign®-godkendt anti-lugt-behandling baseret på mineraler fra vulkansk aske
   Strækbart materiale overalt giver maksimal bevægelsesfrihed
   Ingen sømme på skuldrene for at undgå irritation og give forbedret slidstyrke
   Flatlocksømme overalt for mindre volumen og bedre slidstyrke
   Søm, der er sænket bagtil
   Strop til ophængning bagpå

   100% Recycled Polyester, super light, fine gauge, knit fabric with a slightly brushed backside for enhance wicking properties, 71 g/m²
   Giv karakter
   • For lille (1)
   • Tilpas (1)
   • For stor (1)
   Sizes XXS XS S M L XL XXL
   Chest cm 75 80 85 90 95 100 105
   Waist cm 62 66 70 74 79 84 89
   Seat cm 89 93 97 101 105 109 113
   Environment tree

   "Take Care er Haglöfs payoff for etik og miljø; En virksomhed bør tage ansvar på alle niveauer. For Haglöfs betyder det bæredygtighed."

    

   Lennart Ekberg, Director of Sustainability, Haglöfs

   Miljø: Målet er, at 80% af alle beklædningsgenstande bland Haglöfs produkter skal være Bluesign godkendt i 2015 (2012 er det næsten 40%), og 50% af hårde varer. Målet er at stoppe brugen af fluorcarboner som imprægnering, men indtil videre har de ikke fundet et godt alternativ. For at finde alternativ, samarbejder Haglöfs med forskere. Indtil videre har de skiftet fra c8 til c6, der er væsentligt mindre miljøbelastende. Haglöfs er ved at udfase antibakterielle midler i undertøj og t-shirts. I foråret 2014 skal de antibakterielle midler være væk i alle Haglöfs klæder. Alle firmabiler er miljøtilpassede.  

   Genanvendelse: Haglöfs arbejder med Reuse, for at bruge alt så meget som muligt! En stor del af det materiale, der anvendes i Haglöfs tøj og produkter genanvendes. Swap Stories er et praktisk eksempel på re-use snarere end recycle. Mange har Haglöfs produkter derhjemme, som ikke bliver brugt, og alle produkterne har en historie. Fortæl dine produkters historie og sende det Haglöfs Brand Store og få 20% rabat på et nyt produkt. Produkterne sælges på hjemmesiden og pengene går til de fattige Romer i Åredalen i Rumænien eller til Vi-skoven, og responsen har været stor fra kunderne. Allerede i den første måned kom 10.000 – ind fra projekterne!   Dyr: All uld er mulesing-fri. Haglöfs har et system for downtracking: at med en nummerserie, der er syet ind i alle dunprodukter for at spore dunets oprindelse. Alt dun er således et biprodukt af kødproduktion og kommer garanteret ikke fra levende plukning.  

   Etik:
   Arbejder med Fair Wear Foundation, der gør kontroller ved fabrikkerne. 60% af fabrikkerne er blevet inspiceret, og arbejdet fortsætter.
   Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

   Sammenlign produkterSammenlign

   Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

   Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
   Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
   - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

    Fjern valg

    Mine favoritterVis dine favoritter

    Click the -symbol to mark as favourite

    This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
    - All of the greatest things in one place!