Tillbaka
 • 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

L.I.M Susa 20 - ID: A008329

Fås også som

  Billeder

   Sendes fragtfrit!

   Haglöfs - L.I.M Susa 20

   En af vores letteste trekkingrygsække til hurtige og lette vandreture. En del af L.I.M-serien.

   Mere fra Haglöfs

   Se alle Vandrerygsække

   Baseret på 1 karakter

   Mere om L.I.M Susa 20 fra Haglöfs

   Pakkes via panel. Hurtigtørrende bagpanel lavet af ventilerende net. Perforeret polstring i skulderremme for at reducere vægten og øge luftstrømningen. Fastgøringsstropper på venstre skulderrem til ekstra tilbehør. Hurtig og nem fastgøring af stave. Sikkerhedsfløjte på brystrem. Hoftebæltelomme med lynlås i stretchnet på højre side, som er nem at åbne med én hånd. Hoftebæltelomme med hurtig adgang i stretchmesh på venstre side. Kompressionsrem i taljen, der trækkes fremad for at give let og præcis justering. Lomme øverst med nøgleholder. Skjult kompressionssystem på forsiden. Stor netlomme på forsiden. Reflekterende punkter og logo.
   Egenskaber for L.I.M Susa 20:
   Rumfang: 20 L
   Vægt: 560 g
   Udvendige mål ca. (b x d x h): 52x21x30 cm
   Hoftebælte: Ja
   Aftageligt hoftebælte: Nej
   Brystrem: Ja
   Indstillelig ryglængde: Nej
   Snelås: Nej
   Tilpasset for væskesystem: Ja
   Væskesystem inkluderet: Nej
   Topåbning: Lynlås
   Front åbning: Nej
   Bundåbning: Nej
   Integreret regnslag: Nej
   Grenrem: Nej
   Stolfunktion: Nej
   Giv karakter
   • Skrevet af Tina Christiansen 2015-12-08
    Tasken er ok, men den går let i stykker i stropper og spænder. upraktisk facon da den ikke kan stå op, men skal hænges på en krog eller ligges ned.
   Environment tree

   "Take Care er Haglöfs payoff for etik og miljø; En virksomhed bør tage ansvar på alle niveauer. For Haglöfs betyder det bæredygtighed."

    

   Lennart Ekberg, Director of Sustainability, Haglöfs

   Miljø: Målet er, at 80% af alle beklædningsgenstande bland Haglöfs produkter skal være Bluesign godkendt i 2015 (2012 er det næsten 40%), og 50% af hårde varer. Målet er at stoppe brugen af fluorcarboner som imprægnering, men indtil videre har de ikke fundet et godt alternativ. For at finde alternativ, samarbejder Haglöfs med forskere. Indtil videre har de skiftet fra c8 til c6, der er væsentligt mindre miljøbelastende. Haglöfs er ved at udfase antibakterielle midler i undertøj og t-shirts. I foråret 2014 skal de antibakterielle midler være væk i alle Haglöfs klæder. Alle firmabiler er miljøtilpassede.  

   Genanvendelse: Haglöfs arbejder med Reuse, for at bruge alt så meget som muligt! En stor del af det materiale, der anvendes i Haglöfs tøj og produkter genanvendes. Swap Stories er et praktisk eksempel på re-use snarere end recycle. Mange har Haglöfs produkter derhjemme, som ikke bliver brugt, og alle produkterne har en historie. Fortæl dine produkters historie og sende det Haglöfs Brand Store og få 20% rabat på et nyt produkt. Produkterne sælges på hjemmesiden og pengene går til de fattige Romer i Åredalen i Rumænien eller til Vi-skoven, og responsen har været stor fra kunderne. Allerede i den første måned kom 10.000 – ind fra projekterne!   Dyr: All uld er mulesing-fri. Haglöfs har et system for downtracking: at med en nummerserie, der er syet ind i alle dunprodukter for at spore dunets oprindelse. Alt dun er således et biprodukt af kødproduktion og kommer garanteret ikke fra levende plukning.  

   Etik:
   Arbejder med Fair Wear Foundation, der gør kontroller ved fabrikkerne. 60% af fabrikkerne er blevet inspiceret, og arbejdet fortsætter.
   Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

   Sammenlign produkterSammenlign

   Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

   Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
   Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
   - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

    Fjern valg

    Mine favoritterVis dine favoritter

    Click the -symbol to mark as favourite

    This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
    - All of the greatest things in one place!