Tillbaka
 • 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

HaglöfsLex 80

Mere info

Mere om Lex 80 fra Haglöfs

• Solidt justerbart system. Integreret bæresystem og justerbart bagpanel. En stabil, men hurtig indstilling i højden efter din ryglængde ved hjælp af velcro (41-50 cm)
• God plads til hovedet
• Brede og tykke skulderremme udstyret med stropper til tilbehør, der hurtigt kan frigøres, og en fløjte på brystremmen
• Ekstremt støttende hoftebælte med to stiklommer med lynlås
• Integreret ramme (12 mm i diameter) gør den til vores mest stive rygsæk
• Aftageligt 20-liters låg med trekantet udskæring og stretchpaneler til godt tilpasset teltopbevaring. Desuden meget store lommer med plads til f.eks. en ståltermokande. Indvendig lomme med lynlås med regnslag og bæreremme, som ændrer låget til en enkel dagturspose
• Teltkompressionsrem under låget
• Snelås med dobbelte snører
• To små lommer med lynlås med nøgleholder inde i snelåsen
• Opdeler i hovedrummet
• Rum til sovepose med indvendig kompressionsrem og stor tragtåbning, der giver nem adgang
• Lomme med lynlås på forsiden med afløb
• Store elastiske sidelommer til vandflasker, teltstænger etc.
• Sidelommer giver ekstra kompressibilitet
• Hulstropfastgøringer rundt om rygsækken med kabelbøjleudstyrede stropper til nemt justerbar kompression på siden og fronten
• Aftagelig holder på toppen til isøkse/vandrestav og stropper nederst, som kan stoppes ind
Egenskaber for Lex 80:
Rumfang: 80 L
Vægt: 3300 g
Hoftebælte: Ja
Aftageligt hoftebælte: Nej
Indstillelig ryglængde: Ja
Tilpasset for væskesystem: Nej
Væskesystem inkluderet: Nej
Front åbning: Ja
Bundåbning: Ja
Laptop lomme: Nej
Organizor: Ja
Integreret regnslag: Ja
Toplåg: Ja
Haglöfs grundlægger Wiktor Haglöfs voksede op omgivet af fantastisk nordisk natur. Men det barske vejr gjorde det ofte svært at nyde at være udendørs. Det var derfor han allerede i 1914 lavede sin første rygsæk – for at gøre udendørslivet lidt mere behageligt. I dag er det firma han engang grundlagde et af verden førende indenfor udendørstøj, sko og rygsække, produkter som inspirerer til at være ude, uanset vejret.

Mere fra Haglöfs

Se alle Vandrerygsække

 • Miljø & Etik

  Environment tree

  "Take Care er Haglöfs payoff for etik og miljø; En virksomhed bør tage ansvar på alle niveauer. For Haglöfs betyder det bæredygtighed."

   

  Lennart Ekberg, Director of Sustainability, Haglöfs

  Miljø: Målet er, at 80% af alle beklædningsgenstande bland Haglöfs produkter skal være Bluesign godkendt i 2015 (2012 er det næsten 40%), og 50% af hårde varer. Målet er at stoppe brugen af fluorcarboner som imprægnering, men indtil videre har de ikke fundet et godt alternativ. For at finde alternativ, samarbejder Haglöfs med forskere. Indtil videre har de skiftet fra c8 til c6, der er væsentligt mindre miljøbelastende. Haglöfs er ved at udfase antibakterielle midler i undertøj og t-shirts. I foråret 2014 skal de antibakterielle midler være væk i alle Haglöfs klæder. Alle firmabiler er miljøtilpassede.  

  Genanvendelse: Haglöfs arbejder med Reuse, for at bruge alt så meget som muligt! En stor del af det materiale, der anvendes i Haglöfs tøj og produkter genanvendes. Swap Stories er et praktisk eksempel på re-use snarere end recycle. Mange har Haglöfs produkter derhjemme, som ikke bliver brugt, og alle produkterne har en historie. Fortæl dine produkters historie og sende det Haglöfs Brand Store og få 20% rabat på et nyt produkt. Produkterne sælges på hjemmesiden og pengene går til de fattige Romer i Åredalen i Rumænien eller til Vi-skoven, og responsen har været stor fra kunderne. Allerede i den første måned kom 10.000 – ind fra projekterne!   Dyr: All uld er mulesing-fri. Haglöfs har et system for downtracking: at med en nummerserie, der er syet ind i alle dunprodukter for at spore dunets oprindelse. Alt dun er således et biprodukt af kødproduktion og kommer garanteret ikke fra levende plukning.  

  Etik:
  Arbejder med Fair Wear Foundation, der gør kontroller ved fabrikkerne. 60% af fabrikkerne er blevet inspiceret, og arbejdet fortsætter.
Bliv den første til at kommentere dette produkt
Giv karakter
Vis alle karakterer
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!