Tillbaka
 • 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

Lex Q 80 - ID: 240002

Fås også som

  Billeder

   Sendes fragtfrit!

   Haglöfs - Lex Q 80

   Lex er Haglöfs største og mest avancerede trekkingrygsækserie. Kompromisløse materialer og detaljer gør denne rygsæk utrolig let på trods af dens store rumindhold og mange funktioner.

   Mere om Lex Q 80 fra Haglöfs

    

   • Solid adjustable system. Integreret bæresystem og justerbart bagpanel. En stabil, men hurtig indstilling i højden efter din ryglængde ved hjælp af velcro (41-50 cm)
   • God plads til hovedet
   • Brede og tykke skulderremme udstyret med stropper til tilbehør, der hurtigt kan frigøres, og en fløjte på brystremmen
   • Ekstremt støttende hoftebælte med to stiklommer med lynlås
   • Integreret ramme (12 mm i diameter) gør den til vores mest stive rygsæk
   • Aftageligt 20-liters låg med trekantet udskæring og stretchpaneler til godt tilpasset teltopbevaring. Desuden meget store lommer med plads til f.eks. en ståltermokande. Indvendig lomme med lynlås med regnslag og bæreremme, som ændrer låget til en enkel dagturspose
   • Teltkompressionsrem under låget
   • Snelås med dobbelte snører
   • To små lommer med lynlås med nøgleholder inde i snelåsen
   • Opdeler i hovedrummet
   • Rum til sovepose med indvendig kompressionsrem og stor tragtåbning, der giver nem adgang
   • Lomme med lynlås på forsiden med afløb
   • Store elastiske sidelommer til vandflasker, teltstænger etc.
   • Sidelommer giver ekstra kompressibilitet
   • Hulstropfastgøringer rundt om rygsækken med kabelbøjleudstyrede stropper til nemt justerbar kompression på siden og fronten
   • Aftagelig holder på toppen til isøkse/vandrestav og stropper nederst, som kan stoppes ind

    

    

    

   Material:
   200D X-PACTM Polyamide
   A four layer fabric combining:
   200 denier Nylon, Black Polyester X-PL YTM at 22°, 0.25 mil PET
   film and 50 denier polyester taffeta backing DWR.
   Water column: >138 meter
   Weight: 203.4 g/m²
   210D Double Diamond Ripstop Polyamide
   210 denier polyamide/ripstop fabric with "Diamond structure". PU-coated for improved waterproofness and durability. Extremely rip-resistant in relation to its weight. PFOS/PFOA-free water repellent treatment.
   Water column: >1,500 mm
   Weight: 172 g/m²
   420D HD Oxford Polyamide
   420 denier high density polyamide fabric with good abrasion and tearing strength. PU-coated in three steps for improved waterproofness. PFOS/PFOA-free water repellent treatment.
   Water column >2000 mm
   Weight: 220 g/m²

   Giv karakter
   Environment tree

   "Take Care er Haglöfs payoff for etik og miljø; En virksomhed bør tage ansvar på alle niveauer. For Haglöfs betyder det bæredygtighed."

    

   Lennart Ekberg, Director of Sustainability, Haglöfs

   Miljø: Målet er, at 80% af alle beklædningsgenstande bland Haglöfs produkter skal være Bluesign godkendt i 2015 (2012 er det næsten 40%), og 50% af hårde varer. Målet er at stoppe brugen af fluorcarboner som imprægnering, men indtil videre har de ikke fundet et godt alternativ. For at finde alternativ, samarbejder Haglöfs med forskere. Indtil videre har de skiftet fra c8 til c6, der er væsentligt mindre miljøbelastende. Haglöfs er ved at udfase antibakterielle midler i undertøj og t-shirts. I foråret 2014 skal de antibakterielle midler være væk i alle Haglöfs klæder. Alle firmabiler er miljøtilpassede.  

   Genanvendelse: Haglöfs arbejder med Reuse, for at bruge alt så meget som muligt! En stor del af det materiale, der anvendes i Haglöfs tøj og produkter genanvendes. Swap Stories er et praktisk eksempel på re-use snarere end recycle. Mange har Haglöfs produkter derhjemme, som ikke bliver brugt, og alle produkterne har en historie. Fortæl dine produkters historie og sende det Haglöfs Brand Store og få 20% rabat på et nyt produkt. Produkterne sælges på hjemmesiden og pengene går til de fattige Romer i Åredalen i Rumænien eller til Vi-skoven, og responsen har været stor fra kunderne. Allerede i den første måned kom 10.000 – ind fra projekterne!   Dyr: All uld er mulesing-fri. Haglöfs har et system for downtracking: at med en nummerserie, der er syet ind i alle dunprodukter for at spore dunets oprindelse. Alt dun er således et biprodukt af kødproduktion og kommer garanteret ikke fra levende plukning.  

   Etik:
   Arbejder med Fair Wear Foundation, der gør kontroller ved fabrikkerne. 60% af fabrikkerne er blevet inspiceret, og arbejdet fortsætter.
   Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

   Sammenlign produkterSammenlign

   Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

   Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
   Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
   - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

    Fjern valg

    Mine favoritterVis dine favoritter

    Click the -symbol to mark as favourite

    This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
    - All of the greatest things in one place!