Tillbaka
 • 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

P2 Incus Q Jacket - ID: 601219

Fås også som

  Billeder

   Sendes fragtfrit!

   Haglöfs - P2 Incus Q Jacket

   Teknisk komplet jakke af varige og genbrugsmaterialer.

   Mere fra Haglöfs

   Se alle Skijakker

   Mere om P2 Incus Q Jacket fra Haglöfs

   Specifikationer:
   • Vandtæt og åndbar til håndtering af forskellige vejrforhold.
   • Forstærket på alle kritiske områder.
   • Fritstående krave med en hætte, der kan fjernes og justeres på tre måder.
   • Dobbelt storm flaps på forsiden.
   • To lommer foran og to alternativt placerede brystlommer.
   • Alle lommer har lamineret, vandtæt lynlås.
   • Ventilations lynlåse for øget ventilation.
   • Tre interne mesh lommer (en med lynlås).
   • Mesh foring i overkroppen for maksimal åndbarhed.
   • Bøjede ærmer.
   • Velcro justerbare manchetter.
   • Justerbar søm, med én hånd.
   • Bag hængende løkke.
   • PFOS / PFOA-fri DWR-behandling.
   • Vægt: 630 g (størrelse M).
   ProofTM
   2-lags 948 GENBRUG
   En blød men alligevel holdbart 2-lags lærredsvævet. Fremstillet af genbrugsmaterialer med genanvendeligt membran. Vand og vindtæt med god åndbarhed og komfort. PFOS / PFOA fri DWR behandlet overflade.
   Ydre materiale: 100% genbrugt polyester Membran: 100% Polyester Performance: Vandsøjletryk - 20.000 mm fugt permeabilitet - 15.000 g / m2 / 24h
   ProofTM
   946 RECYCLEDA bløde slidstærke 2-lags miniripstop med fuld kedelig garn. Komfortabel vævet. Fremstillet af genbrugsmaterialer. Vand og vindtæt med god åndbarhed og komfort. PFOS / PFOA fri DWR behandlet overflade.
   Ydre materiale: 100% genbrugt polyester Membran: 100% Polyester Performance: Vandsøjletryk - 20.000 mm fugt permeabilitet - 15.000 g / m2 / 24h. Vægt: 125 g / m2
   Giv karakter
   Sizes XXS XS S M L XL XXL
   Chest cm 75 80 85 90 95 100 105
   Waist cm 62 66 70 74 79 84 89
   Seat cm 89 93 97 101 105 109 113
   Environment tree

   "Take Care er Haglöfs payoff for etik og miljø; En virksomhed bør tage ansvar på alle niveauer. For Haglöfs betyder det bæredygtighed."

    

   Lennart Ekberg, Director of Sustainability, Haglöfs

   Miljø: Målet er, at 80% af alle beklædningsgenstande bland Haglöfs produkter skal være Bluesign godkendt i 2015 (2012 er det næsten 40%), og 50% af hårde varer. Målet er at stoppe brugen af fluorcarboner som imprægnering, men indtil videre har de ikke fundet et godt alternativ. For at finde alternativ, samarbejder Haglöfs med forskere. Indtil videre har de skiftet fra c8 til c6, der er væsentligt mindre miljøbelastende. Haglöfs er ved at udfase antibakterielle midler i undertøj og t-shirts. I foråret 2014 skal de antibakterielle midler være væk i alle Haglöfs klæder. Alle firmabiler er miljøtilpassede.  

   Genanvendelse: Haglöfs arbejder med Reuse, for at bruge alt så meget som muligt! En stor del af det materiale, der anvendes i Haglöfs tøj og produkter genanvendes. Swap Stories er et praktisk eksempel på re-use snarere end recycle. Mange har Haglöfs produkter derhjemme, som ikke bliver brugt, og alle produkterne har en historie. Fortæl dine produkters historie og sende det Haglöfs Brand Store og få 20% rabat på et nyt produkt. Produkterne sælges på hjemmesiden og pengene går til de fattige Romer i Åredalen i Rumænien eller til Vi-skoven, og responsen har været stor fra kunderne. Allerede i den første måned kom 10.000 – ind fra projekterne!   Dyr: All uld er mulesing-fri. Haglöfs har et system for downtracking: at med en nummerserie, der er syet ind i alle dunprodukter for at spore dunets oprindelse. Alt dun er således et biprodukt af kødproduktion og kommer garanteret ikke fra levende plukning.  

   Etik:
   Arbejder med Fair Wear Foundation, der gør kontroller ved fabrikkerne. 60% af fabrikkerne er blevet inspiceret, og arbejdet fortsætter.
   Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

   Sammenlign produkterSammenlign

   Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

   Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
   Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
   - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

    Fjern valg

    Mine favoritterVis dine favoritter

    Click the -symbol to mark as favourite

    This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
    - All of the greatest things in one place!