Tillbaka
 • 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

Rand 50 - ID: 300502

Fås også som

  Billeder

   Sendes fragtfrit!

   Haglöfs - Rand 50

   Slidstærk toprygsæk i minimalistisk design med plads til alt nødvendigt udstyr til ekspeditioner med overnatning. Let tilgængeligt rum til sikkerhedsudstyr og mange eksterne fastgørelseselementer herunder til ski, snowboard og isøkse. Contact-bæresystem med mange justeringsmuligheder giver komfort og stabilitet på krævende ekspeditioner.

   Mere om Rand 50 fra Haglöfs

    

   • Det justerbare system Contact. Med indvendigaluminiumsramme og aluminiumsstiver
   • Snelås med Haglöfs unikke 1-Motion-åbningssystem.
   • Fleksibelt låg med dobbelte lommer
   • Rebholder under låget
   • Væskesystem, der passer til indvendigt rum og slangelederepå skulderremmene
   • Formet hoftebælte med dual density-skum og lommer med dobbeltlynlåse
   • Let tilgængelig forlomme til sikkerhedsudstyr såsom skovl, sonde og førstehjælpssæt
   • Oppakning tilgængelig via åbninger i sidepanelet med lynlåse
   • Holder til isøkse på frontpanel
   • Brystrem med integreret sikkerhedsfløjte
   • Skiremme på sidepaneler til en A-ramme-skiholder. Kan bære ski med en bredde på op til 150 mm
   • Snowboardholder på frontpanel
   • Midterplaceret skiholder på frontpanel
   • Hulgjorde på frontpanel og bag til fastgørelse afsovemadras etc.
   • Refleksive print

   Vægt: 1800 g

    

    

   Materiale
   840D Oxford, bluesign®
   Material: 840 denier Polyamide fabric with good abrasion and tearing strength. PFOS/PFOA-free water repellent treatment, bluesign®
   Water column: >1,500 mm
   Weight: 358 g/m2

   400D Oxford, bluesign®
   Material: 400 denier Polyamide fabric with good abrasion and tearing strength. PFOS/PFOA-free water repellent treatment.
   Water column: >1,500 mm
   Weight: 233 g/m2

   Egenskaber for Rand 50:
   Udvendige mål ca. (b x d x h): 78x33x34 cm
   Giv karakter
   Environment tree

   "Take Care er Haglöfs payoff for etik og miljø; En virksomhed bør tage ansvar på alle niveauer. For Haglöfs betyder det bæredygtighed."

    

   Lennart Ekberg, Director of Sustainability, Haglöfs

   Miljø: Målet er, at 80% af alle beklædningsgenstande bland Haglöfs produkter skal være Bluesign godkendt i 2015 (2012 er det næsten 40%), og 50% af hårde varer. Målet er at stoppe brugen af fluorcarboner som imprægnering, men indtil videre har de ikke fundet et godt alternativ. For at finde alternativ, samarbejder Haglöfs med forskere. Indtil videre har de skiftet fra c8 til c6, der er væsentligt mindre miljøbelastende. Haglöfs er ved at udfase antibakterielle midler i undertøj og t-shirts. I foråret 2014 skal de antibakterielle midler være væk i alle Haglöfs klæder. Alle firmabiler er miljøtilpassede.  

   Genanvendelse: Haglöfs arbejder med Reuse, for at bruge alt så meget som muligt! En stor del af det materiale, der anvendes i Haglöfs tøj og produkter genanvendes. Swap Stories er et praktisk eksempel på re-use snarere end recycle. Mange har Haglöfs produkter derhjemme, som ikke bliver brugt, og alle produkterne har en historie. Fortæl dine produkters historie og sende det Haglöfs Brand Store og få 20% rabat på et nyt produkt. Produkterne sælges på hjemmesiden og pengene går til de fattige Romer i Åredalen i Rumænien eller til Vi-skoven, og responsen har været stor fra kunderne. Allerede i den første måned kom 10.000 – ind fra projekterne!   Dyr: All uld er mulesing-fri. Haglöfs har et system for downtracking: at med en nummerserie, der er syet ind i alle dunprodukter for at spore dunets oprindelse. Alt dun er således et biprodukt af kødproduktion og kommer garanteret ikke fra levende plukning.  

   Etik:
   Arbejder med Fair Wear Foundation, der gør kontroller ved fabrikkerne. 60% af fabrikkerne er blevet inspiceret, og arbejdet fortsætter.
   Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

   Sammenlign produkterSammenlign

   Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

   Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
   Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
   - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

    Fjern valg

    Mine favoritterVis dine favoritter

    Click the -symbol to mark as favourite

    This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
    - All of the greatest things in one place!