Tillbaka
 • 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

HaglöfsRando As Jacket

Billeder

  Rando As Jacket - ID: A005306

  Mere info

  Mere om Rando As Jacket fra Haglöfs

  Let og slidstærk jakke med fremragende åndbarhed, designet til Randonnée. Rando AS Jacket fra Haglöfs er lavet af den revolutionerende Gore-Tex Active Shell teknologi, der giver en vandtæt skal med en absolut forbløffende åndbarhed.
  Funktioner:
  • Forstærkede dele af skuldre
  • DWR-behandlet overflade
  • Tre-vejs justerbar hætte, der kan bruges med hjelm
  • Hængeløkke bagpå
  • To-vejs lynlås foran med vindfang på indersiden og lamineret hagebeskytter
  • En brystlomme med ekstra resistente laminerede lynlåse
  • Inderlomme af net
  • Ekstra holdbare, lange og laminerede ventilation lynlåse under armene
  • Aftagelig snelås i en elastisk, letvægtsmateriale med silikone greb og bæltestropper med trykknap
  • Bøjede ærmer med formede manchetter med velcro
  • Forlænget rygstykke
  • Søm, der kan justeres med én hånd
  • Ryglængde i midten 80,8 cm herre størrelse L
  Vægt: 480 g (størrelse L)
  Shell lags Gore-Tex Active 3-lags 99 g / m2, Materiale: 100% polyamid 20D lærredsvævet med ePTFE membran og lys strikket backer. Performance: Vandsøjletryk:> 22,000mm. RET: <3 Weight: 99 g / m2, GORE-TEX Active 3-lags 120 g / m2, Materiale: 100% polyamid, 36D Lærredsvævet, ePTFE membran og en let strikket Backer Performance: Vandsøjletryk:> 22.000 mm, RET: < 6Weight: 120 g / m2
  Størrelseguide
  Haglöfs grundlægger Wiktor Haglöfs voksede op omgivet af fantastisk nordisk natur. Men det barske vejr gjorde det ofte svært at nyde at være udendørs. Det var derfor han allerede i 1914 lavede sin første rygsæk – for at gøre udendørslivet lidt mere behageligt. I dag er det firma han engang grundlagde et af verden førende indenfor udendørstøj, sko og rygsække, produkter som inspirerer til at være ude, uanset vejret.

  Mere fra Haglöfs

  Se alle Toptursjakker

  • Miljø & Etik

   Environment tree

   "Take Care er Haglöfs payoff for etik og miljø; En virksomhed bør tage ansvar på alle niveauer. For Haglöfs betyder det bæredygtighed."

    

   Lennart Ekberg, Director of Sustainability, Haglöfs

   Miljø: Målet er, at 80% af alle beklædningsgenstande bland Haglöfs produkter skal være Bluesign godkendt i 2015 (2012 er det næsten 40%), og 50% af hårde varer. Målet er at stoppe brugen af fluorcarboner som imprægnering, men indtil videre har de ikke fundet et godt alternativ. For at finde alternativ, samarbejder Haglöfs med forskere. Indtil videre har de skiftet fra c8 til c6, der er væsentligt mindre miljøbelastende. Haglöfs er ved at udfase antibakterielle midler i undertøj og t-shirts. I foråret 2014 skal de antibakterielle midler være væk i alle Haglöfs klæder. Alle firmabiler er miljøtilpassede.  

   Genanvendelse: Haglöfs arbejder med Reuse, for at bruge alt så meget som muligt! En stor del af det materiale, der anvendes i Haglöfs tøj og produkter genanvendes. Swap Stories er et praktisk eksempel på re-use snarere end recycle. Mange har Haglöfs produkter derhjemme, som ikke bliver brugt, og alle produkterne har en historie. Fortæl dine produkters historie og sende det Haglöfs Brand Store og få 20% rabat på et nyt produkt. Produkterne sælges på hjemmesiden og pengene går til de fattige Romer i Åredalen i Rumænien eller til Vi-skoven, og responsen har været stor fra kunderne. Allerede i den første måned kom 10.000 – ind fra projekterne!   Dyr: All uld er mulesing-fri. Haglöfs har et system for downtracking: at med en nummerserie, der er syet ind i alle dunprodukter for at spore dunets oprindelse. Alt dun er således et biprodukt af kødproduktion og kommer garanteret ikke fra levende plukning.  

   Etik:
   Arbejder med Fair Wear Foundation, der gør kontroller ved fabrikkerne. 60% af fabrikkerne er blevet inspiceret, og arbejdet fortsætter.
  Bliv den første til at kommentere dette produkt
  Giv karakter
  Vis alle karakterer
  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

  Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
  Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
  - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!