Tillbaka
 • 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

Regulus Glove - ID: 895900

Fås også som

  Billeder

   Sendes fragtfrit!

   Haglöfs - Regulus Glove

   Hagløfs Regulus Glove er en vindtæt handske i materialer der kombinerer høj varmekapacitet, holdbarhed og stretch.

   Mere fra Haglöfs

   Baseret på 2 karakter

   Mere om Regulus Glove fra Haglöfs

   Specifikationer for Hagløfs Regulus Glove:
   • God ventilerende egenskap.
   • Forbøjde fingre for bedre grep og mindre buler.
   • Grepoverflade med forsterkninger i nubuck for holdbarhed, vandresistens og godt grep.
   • Pulsvanter i Polartec® Power Stretch® for tæt passform og komfort
   Egenskaber for Regulus Glove:
   Udvendigt materiale: Skind/syntetisk
   Handskemodel: Femfingerhandske
   Inderside: Foret
   For: Syntetisk
   Aftageligt for: Nej
   Membran: Nej
   Vandtætte: Nej
   Vindtætte: Ja
   Giv karakter
   • Skrevet af Sascha 2014-01-31
    Så længe det ikke er minus-grader eller blæser meget koldt er de fine. Kan dog ikke holde varmen i fingrene på gåture med hunden eller på cyklen hvis det er vintervejr.
   • Skrevet af p n 2013-11-25
    Lækre funktionelle handsker med godt greb. Virkelig et godt køb til prisen.
   Environment tree

   "Take Care er Haglöfs payoff for etik og miljø; En virksomhed bør tage ansvar på alle niveauer. For Haglöfs betyder det bæredygtighed."

    

   Lennart Ekberg, Director of Sustainability, Haglöfs

   Miljø: Målet er, at 80% af alle beklædningsgenstande bland Haglöfs produkter skal være Bluesign godkendt i 2015 (2012 er det næsten 40%), og 50% af hårde varer. Målet er at stoppe brugen af fluorcarboner som imprægnering, men indtil videre har de ikke fundet et godt alternativ. For at finde alternativ, samarbejder Haglöfs med forskere. Indtil videre har de skiftet fra c8 til c6, der er væsentligt mindre miljøbelastende. Haglöfs er ved at udfase antibakterielle midler i undertøj og t-shirts. I foråret 2014 skal de antibakterielle midler være væk i alle Haglöfs klæder. Alle firmabiler er miljøtilpassede.  

   Genanvendelse: Haglöfs arbejder med Reuse, for at bruge alt så meget som muligt! En stor del af det materiale, der anvendes i Haglöfs tøj og produkter genanvendes. Swap Stories er et praktisk eksempel på re-use snarere end recycle. Mange har Haglöfs produkter derhjemme, som ikke bliver brugt, og alle produkterne har en historie. Fortæl dine produkters historie og sende det Haglöfs Brand Store og få 20% rabat på et nyt produkt. Produkterne sælges på hjemmesiden og pengene går til de fattige Romer i Åredalen i Rumænien eller til Vi-skoven, og responsen har været stor fra kunderne. Allerede i den første måned kom 10.000 – ind fra projekterne!   Dyr: All uld er mulesing-fri. Haglöfs har et system for downtracking: at med en nummerserie, der er syet ind i alle dunprodukter for at spore dunets oprindelse. Alt dun er således et biprodukt af kødproduktion og kommer garanteret ikke fra levende plukning.  

   Etik:
   Arbejder med Fair Wear Foundation, der gør kontroller ved fabrikkerne. 60% af fabrikkerne er blevet inspiceret, og arbejdet fortsætter.
   Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

   Sammenlign produkterSammenlign

   Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

   Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
   Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
   - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

    Fjern valg

    Mine favoritterVis dine favoritter

    Click the -symbol to mark as favourite

    This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
    - All of the greatest things in one place!