Tillbaka
 • 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

HaglöfsRoc Ice

Billeder

  Roc Ice - ID: 334031

  Mere info

  Mere om Roc Ice fra Haglöfs

  Haglöfs Roc Ice er en fuldt udstyret vinterrygsæk til aktiviteter som f.eks. bjergbestigning og isklatring. Den kan, uden problemer, rumme det ekstraudstyr man har brug, når man vinterklatrer, og isøkser og cramponer kan fastgøres uden på rygsækken, så de er lette at komme til. Specifikationer:
  • Interact-bæresystem. Stabiliserende, udtagelig rygplade i HDPE med en enkelt 6061 aluminiumsskinne og dobbelte glasfiberstænger, der giver god stabilitet og støtte
  • Formstøbt ryg
  • Aftageligt hoftebælte
  • Udvendig lomme til cramponer 
  • Forstærket lomme på frontpanelet til fastgørelse og beskyttelse af isøkser
  • Justerbar højde samt aftageligt toplåg med vandafvisende lynlås, to opbevaringsrum og nøgleholdere
  • Fæste til reb under toplåget
  • Unik snelås, som kan åbnes i én bevægelse
  • Skiholdere på sidepanelerne, der også kan bruges til quickdraws og karabinhager
  • Spænder designet specielt til vinterbrug
  • Brystrem med trillefløjte
  • Indvendig lomme til væskesystem samt slangeholdere på skulderemmene
  • Reflekstryk
  • Størrelse: ca. 35 liter
  • Vægt: 1,50 kg 

  STOF:
  630 D HD OXFORD POLYAMIDE
  630 denier polyamidstof med høj tæthedsgrad og virkelig god rive- og slidstyrke. PU-belagt i tre trin for at øge vandtætheden. PFOS/PFOA-fri vandafvisende behandling.
  Vandsøjle >1500 mm. 

  630 D HD OXFORD POLYAMIDE
  630 denier polyamidstof med høj tæthedsgrad og ekstremt høj rive- og slidstyrke. PU-belagt i tre trin for at øge vandtætheden. PFOS/PFOA-fri vandafvisende behandling.
  Vandsøjle >2000 mm.

  Haglöfs grundlægger Wiktor Haglöfs voksede op omgivet af fantastisk nordisk natur. Men det barske vejr gjorde det ofte svært at nyde at være udendørs. Det var derfor han allerede i 1914 lavede sin første rygsæk – for at gøre udendørslivet lidt mere behageligt. I dag er det firma han engang grundlagde et af verden førende indenfor udendørstøj, sko og rygsække, produkter som inspirerer til at være ude, uanset vejret.

  Mere fra Haglöfs

  Se alle Vandrerygsække

  • Miljø & Etik

   Environment tree

   "Take Care er Haglöfs payoff for etik og miljø; En virksomhed bør tage ansvar på alle niveauer. For Haglöfs betyder det bæredygtighed."

    

   Lennart Ekberg, Director of Sustainability, Haglöfs

   Miljø: Målet er, at 80% af alle beklædningsgenstande bland Haglöfs produkter skal være Bluesign godkendt i 2015 (2012 er det næsten 40%), og 50% af hårde varer. Målet er at stoppe brugen af fluorcarboner som imprægnering, men indtil videre har de ikke fundet et godt alternativ. For at finde alternativ, samarbejder Haglöfs med forskere. Indtil videre har de skiftet fra c8 til c6, der er væsentligt mindre miljøbelastende. Haglöfs er ved at udfase antibakterielle midler i undertøj og t-shirts. I foråret 2014 skal de antibakterielle midler være væk i alle Haglöfs klæder. Alle firmabiler er miljøtilpassede.  

   Genanvendelse: Haglöfs arbejder med Reuse, for at bruge alt så meget som muligt! En stor del af det materiale, der anvendes i Haglöfs tøj og produkter genanvendes. Swap Stories er et praktisk eksempel på re-use snarere end recycle. Mange har Haglöfs produkter derhjemme, som ikke bliver brugt, og alle produkterne har en historie. Fortæl dine produkters historie og sende det Haglöfs Brand Store og få 20% rabat på et nyt produkt. Produkterne sælges på hjemmesiden og pengene går til de fattige Romer i Åredalen i Rumænien eller til Vi-skoven, og responsen har været stor fra kunderne. Allerede i den første måned kom 10.000 – ind fra projekterne!   Dyr: All uld er mulesing-fri. Haglöfs har et system for downtracking: at med en nummerserie, der er syet ind i alle dunprodukter for at spore dunets oprindelse. Alt dun er således et biprodukt af kødproduktion og kommer garanteret ikke fra levende plukning.  

   Etik:
   Arbejder med Fair Wear Foundation, der gør kontroller ved fabrikkerne. 60% af fabrikkerne er blevet inspiceret, og arbejdet fortsætter.
  Bliv den første til at kommentere dette produkt
  Giv karakter
  Vis alle karakterer
  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

  Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
  Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
  - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!