• 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

HaglöfsRoc Rescue 40

  Roc Rescue 40 - ID: 334051

  Mere info

  Mere om Roc Rescue 40 fra Haglöfs

  Haglöfs ROC Rescue 40L er udviklet i tæt samarbejde med Alpine Rescue Schweiz og er kendetegnende for holdbarhed og enkelhed. Reglerne er enkle: rygsækken skal holde og sikre håndterbarhed selv når træthed og fysisk formåen er langt under det normale. Simple farvekodning, enkel indretning med givne placeringer for alt udstyr og et robust affjedringssystem, der gør, at rygsækken sidder godt, uanset bevægelser eller polstring. Sækkens ydre er strippet med undtagelse af de vigtigste funktioner, og den har farver, der er synlige, selvom sigten gør det svært at selv se dine egne hænder. ROC Rescue 40 blev testet indtil sidste år i et fælles projekt mellem Alpine Rescue Schweiz og Haglöfs udviklingsafdeling.
  • Materiale: 840D Ballistic ® nylon, 1680D Ballistic ® polyamid
  • Interact TM affjedringssystem. Med en aftagelig 1,5 mm HDPE ramme med en enkelt 6061 aluminium og dobbelt glasfiber
  • Stave til stabilitet og støtte
  • Bagpanel med 3D-mesh sektioner
  • Hoftebælte der kan stuves væk
  • Top adgang og frontåbning med lynlås
  • Spindrift åbning med Haglöfs unikke 1-Motion TM-systemer
  • Daisy kæder på frontpanelet
  • Løkker til isøkse
  • Flydende/aftageligt låg med dobbelte lommer og nøglering
  • Regnslag i separat lomme i låget
  • Reb kan pakkes lige under låget
  • Reflekterende side kompressionsremme med holdbare 25 mm spænder
  • Brystrem med integreret fløjte
  • Reflekterende print
  • To mesh pack lommer fastgør med velcro på indersiden af rygsækken
  Egenskaber for Roc Rescue 40:
  Rumfang: 40 L
  Vægt: 1900 g
  Hoftebælte: Ja
  Aftageligt hoftebælte: Nej
  Indstillelig ryglængde: Ja
  Tilpasset for væskesystem: Ja
  Væskesystem inkluderet: Nej
  Front åbning: Ja
  Bundåbning: Nej
  Laptop lomme: Nej
  Organizor: Ja
  Integreret regnslag: Ja
  Toplåg: Ja
  Haglöfs grundlægger Wiktor Haglöfs voksede op omgivet af fantastisk nordisk natur. Men det barske vejr gjorde det ofte svært at nyde at være udendørs. Det var derfor han allerede i 1914 lavede sin første rygsæk – for at gøre udendørslivet lidt mere behageligt. I dag er det firma han engang grundlagde et af verden førende indenfor udendørstøj, sko og rygsække, produkter som inspirerer til at være ude, uanset vejret.

  Mere fra Haglöfs

  Se alle Vandrerygsække

  • Miljø & Etik

   Environment tree

   "Take Care er Haglöfs payoff for etik og miljø; En virksomhed bør tage ansvar på alle niveauer. For Haglöfs betyder det bæredygtighed."

    

   Lennart Ekberg, Director of Sustainability, Haglöfs

   Miljø: Målet er, at 80% af alle beklædningsgenstande bland Haglöfs produkter skal være Bluesign godkendt i 2015 (2012 er det næsten 40%), og 50% af hårde varer. Målet er at stoppe brugen af fluorcarboner som imprægnering, men indtil videre har de ikke fundet et godt alternativ. For at finde alternativ, samarbejder Haglöfs med forskere. Indtil videre har de skiftet fra c8 til c6, der er væsentligt mindre miljøbelastende. Haglöfs er ved at udfase antibakterielle midler i undertøj og t-shirts. I foråret 2014 skal de antibakterielle midler være væk i alle Haglöfs klæder. Alle firmabiler er miljøtilpassede.  

   Genanvendelse: Haglöfs arbejder med Reuse, for at bruge alt så meget som muligt! En stor del af det materiale, der anvendes i Haglöfs tøj og produkter genanvendes. Swap Stories er et praktisk eksempel på re-use snarere end recycle. Mange har Haglöfs produkter derhjemme, som ikke bliver brugt, og alle produkterne har en historie. Fortæl dine produkters historie og sende det Haglöfs Brand Store og få 20% rabat på et nyt produkt. Produkterne sælges på hjemmesiden og pengene går til de fattige Romer i Åredalen i Rumænien eller til Vi-skoven, og responsen har været stor fra kunderne. Allerede i den første måned kom 10.000 – ind fra projekterne!   Dyr: All uld er mulesing-fri. Haglöfs har et system for downtracking: at med en nummerserie, der er syet ind i alle dunprodukter for at spore dunets oprindelse. Alt dun er således et biprodukt af kødproduktion og kommer garanteret ikke fra levende plukning.  

   Etik:
   Arbejder med Fair Wear Foundation, der gør kontroller ved fabrikkerne. 60% af fabrikkerne er blevet inspiceret, og arbejdet fortsætter.
  Bliv den første til at kommentere dette produkt
  Giv karakter
  Vis alle karakterer
  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

  Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
  Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
  - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!