• 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

HaglöfsScramble BIB Shorts

  Scramble BIB Shorts - ID: A006791

  Størrelseguide Mere info

  Mere om Scramble BIB Shorts fra Haglöfs

  Haglöfs har udviklet Scramble Bib Short specielt til eventyr på to hjul. De er med kønsspecifikt vaskeskind fra en leverandør i verdensklasse og er ergonomisk designet med stretch, der tilbyder støtte og komfort. Ergonomisk mønster og design giver forbedret konturering og bedre pasform
  Bi-stretch-stof giver bevægelsesfrihed
  Mesh-stof for bedre ventilation
  Flatlocksømme overalt samt flyttede sømme for at mindske irritation
  Silikonetryk på det nederste af benet for at forhindre tightsene i at krybe op
  Refleksdetaljer foran og bagpå

  VASKESKINDETS EGENSKABER:
  Vaskeskindet er udviklet af Dolomiti of Italy, en af verdens førende leverandører af vaskeskind til cykling, og hvert enkelte kønsspecifikke vaskeskind giver ekstra komfort gennem støttekonstruktionen og formen
  Multi density-skum udvælges og placeres, så det giver polstring og support. Dette reducerer stødpåvirkningen og tillader puden at udvides og sammentrækkes med hver tråd for at reducere friktion, gener og irritation
  skummet og øverste lag er perforeret for bedre åndbarhed.

  80% Polyamide, 20% Elastane, highly flexible 4-way stretch warp knit
  fabric, 190 g/m², bluesign® approved
  75% Polyamide, 25% Elastane, 4-way stretch double knit fabric with
  a structured back for enhanced moisture management, 190 g/m²,
  bluesign® approved
  Haglöfs grundlægger Wiktor Haglöfs voksede op omgivet af fantastisk nordisk natur. Men det barske vejr gjorde det ofte svært at nyde at være udendørs. Det var derfor han allerede i 1914 lavede sin første rygsæk – for at gøre udendørslivet lidt mere behageligt. I dag er det firma han engang grundlagde et af verden førende indenfor udendørstøj, sko og rygsække, produkter som inspirerer til at være ude, uanset vejret.

  Mere fra Haglöfs

  Se alle Løbeshorts

  • Miljø & Etik

   Environment tree

   "Take Care er Haglöfs payoff for etik og miljø; En virksomhed bør tage ansvar på alle niveauer. For Haglöfs betyder det bæredygtighed."

    

   Lennart Ekberg, Director of Sustainability, Haglöfs

   Miljø: Målet er, at 80% af alle beklædningsgenstande bland Haglöfs produkter skal være Bluesign godkendt i 2015 (2012 er det næsten 40%), og 50% af hårde varer. Målet er at stoppe brugen af fluorcarboner som imprægnering, men indtil videre har de ikke fundet et godt alternativ. For at finde alternativ, samarbejder Haglöfs med forskere. Indtil videre har de skiftet fra c8 til c6, der er væsentligt mindre miljøbelastende. Haglöfs er ved at udfase antibakterielle midler i undertøj og t-shirts. I foråret 2014 skal de antibakterielle midler være væk i alle Haglöfs klæder. Alle firmabiler er miljøtilpassede.  

   Genanvendelse: Haglöfs arbejder med Reuse, for at bruge alt så meget som muligt! En stor del af det materiale, der anvendes i Haglöfs tøj og produkter genanvendes. Swap Stories er et praktisk eksempel på re-use snarere end recycle. Mange har Haglöfs produkter derhjemme, som ikke bliver brugt, og alle produkterne har en historie. Fortæl dine produkters historie og sende det Haglöfs Brand Store og få 20% rabat på et nyt produkt. Produkterne sælges på hjemmesiden og pengene går til de fattige Romer i Åredalen i Rumænien eller til Vi-skoven, og responsen har været stor fra kunderne. Allerede i den første måned kom 10.000 – ind fra projekterne!   Dyr: All uld er mulesing-fri. Haglöfs har et system for downtracking: at med en nummerserie, der er syet ind i alle dunprodukter for at spore dunets oprindelse. Alt dun er således et biprodukt af kødproduktion og kommer garanteret ikke fra levende plukning.  

   Etik:
   Arbejder med Fair Wear Foundation, der gør kontroller ved fabrikkerne. 60% af fabrikkerne er blevet inspiceret, og arbejdet fortsætter.
  Bliv den første til at kommentere dette produkt
  Giv karakter
  Vis alle karakterer
  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

  Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
  Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
  - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!