Tillbaka
 • 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

Shield Q Jacket - ID: 601648

Fås også som

  Billeder

   Sendes fragtfrit!

   Haglöfs - Shield Q Jacket

   Softshell jakke, der er både ultra-light og komprimerbar. Made for intense aktiviteter med vind og vand modstand og yderst åndbar.

   Mere fra Haglöfs

   Se alle Løbejakker

   Mere om Shield Q Jacket fra Haglöfs

   Softshell jakke fra Haglöfs med smarte detaljer. Kan pakkes ind i sin egen lomme.

   Specifikationer:
   • Dame model
   • Paneler på ryggen og underarme i FlexAble for maksimal åndbarhed og bevægelsesfrihed
   • Én brystlomme med lynlås, der kan anvendes som en pakkepose
   • Krave med blødt for
   • Halv længde lynlås med vindfang
   • Aflukkelige baglomme
   • Elastiske manchetter med tommelfinger greb
   • Reflekterende tryk foran og bagpå
   • Bøjede ærmer
   • Vægt: 155 g (Størrelse M)
   • UV Protection Factor: 40 +


   Materialer:
   PERFORMACTM 1008 GENBRUGSPAPIR
   PERFORMACTM 1008 RECYCLED
   A 30-denier mini ripstop weave with low weight and bulk. Highly breathable, windproof and downproof by construction and calandering. DWR treated surface with a great touch.
   Materiale: 100% genbrugt polyester

    

   FLEXABLETM SOFTSHELL 1556
   A super lightweight and wind resistant 4-way stretch fabric DWR treated face and wicking function to create a comfortable fabric that is suitable for a wide variety of outdoor activities. Great wind resistance, excellent breathability and comfort.
   Materiale: 91% Nylon, 9% Spandex

   Giv karakter
   Sizes XXS XS S M L XL XXL
   Chest cm 75 80 85 90 95 100 105
   Waist cm 62 66 70 74 79 84 89
   Seat cm 89 93 97 101 105 109 113
   Environment tree

   "Take Care er Haglöfs payoff for etik og miljø; En virksomhed bør tage ansvar på alle niveauer. For Haglöfs betyder det bæredygtighed."

    

   Lennart Ekberg, Director of Sustainability, Haglöfs

   Miljø: Målet er, at 80% af alle beklædningsgenstande bland Haglöfs produkter skal være Bluesign godkendt i 2015 (2012 er det næsten 40%), og 50% af hårde varer. Målet er at stoppe brugen af fluorcarboner som imprægnering, men indtil videre har de ikke fundet et godt alternativ. For at finde alternativ, samarbejder Haglöfs med forskere. Indtil videre har de skiftet fra c8 til c6, der er væsentligt mindre miljøbelastende. Haglöfs er ved at udfase antibakterielle midler i undertøj og t-shirts. I foråret 2014 skal de antibakterielle midler være væk i alle Haglöfs klæder. Alle firmabiler er miljøtilpassede.  

   Genanvendelse: Haglöfs arbejder med Reuse, for at bruge alt så meget som muligt! En stor del af det materiale, der anvendes i Haglöfs tøj og produkter genanvendes. Swap Stories er et praktisk eksempel på re-use snarere end recycle. Mange har Haglöfs produkter derhjemme, som ikke bliver brugt, og alle produkterne har en historie. Fortæl dine produkters historie og sende det Haglöfs Brand Store og få 20% rabat på et nyt produkt. Produkterne sælges på hjemmesiden og pengene går til de fattige Romer i Åredalen i Rumænien eller til Vi-skoven, og responsen har været stor fra kunderne. Allerede i den første måned kom 10.000 – ind fra projekterne!   Dyr: All uld er mulesing-fri. Haglöfs har et system for downtracking: at med en nummerserie, der er syet ind i alle dunprodukter for at spore dunets oprindelse. Alt dun er således et biprodukt af kødproduktion og kommer garanteret ikke fra levende plukning.  

   Etik:
   Arbejder med Fair Wear Foundation, der gør kontroller ved fabrikkerne. 60% af fabrikkerne er blevet inspiceret, og arbejdet fortsætter.
   Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

   Sammenlign produkterSammenlign

   Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

   Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
   Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
   - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

    Fjern valg

    Mine favoritterVis dine favoritter

    Click the -symbol to mark as favourite

    This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
    - All of the greatest things in one place!