• 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

HaglöfsSkrå 26

Mere info

Mere om Skrå 26 fra Haglöfs

Stabil, rummelig og minimalistisk rygsæk, skabt specielt til backcountry skiing. Med plads til alt, hvad du har brug for til heldagsekspeditioner og uafhængige tilgængelige rum til sikkerhedsudstyr. To forskellige fastgørelsesmuligheder til ski: Diagonalt og A-ramme.

Specifikationer for Skrå 26:

 

 • A-ramme-skiholder, hvor sidestropperne også er kompressionsremme.Kan holde ski med en endebredde op til 150 mm
 • Diagonal skiholder med skiremme foran
 • Hovedrummet er tilgængeligt både fra bag- og frontpanel
 • En 4 mm stålramme giver rygsækken stabilitet og sørger for, at den ikke falder sammen ved åbning af bagpanelet
 • Bæresystem, bagpanel og hoftebælte i sneskyende stof
 • Hoftebælte i fuld længde med lommer med lynlås
 • Kompatibel med væskesystem
 • Isoleret slangehylster på skulderremmen
 • Sikkerhedsfløjte på brystremmen
 • Separat rum til snesikkerhedsudstyr foran
 • Fleeceforet brillelomme på indersiden af forrummet
 • Blødt polstret frontpanel til forhindring af, at skiene skraber mod skovl og sonde
 • Let tilgængeligt opbevaringsrum på frontpanel
 • Indvendig lomme med nøgleholder.
 • Vægt: 1300 g
 • 26L

 

Egenskaber for Skrå 26:
Udvendige mål ca. (b x d x h): 57x28x33 cm
Haglöfs grundlægger Wiktor Haglöfs voksede op omgivet af fantastisk nordisk natur. Men det barske vejr gjorde det ofte svært at nyde at være udendørs. Det var derfor han allerede i 1914 lavede sin første rygsæk – for at gøre udendørslivet lidt mere behageligt. I dag er det firma han engang grundlagde et af verden førende indenfor udendørstøj, sko og rygsække, produkter som inspirerer til at være ude, uanset vejret.

Mere fra Haglöfs

Se alle Skøjte- og Skirygsække

 • Miljø & Etik

  Environment tree

  "Take Care er Haglöfs payoff for etik og miljø; En virksomhed bør tage ansvar på alle niveauer. For Haglöfs betyder det bæredygtighed."

   

  Lennart Ekberg, Director of Sustainability, Haglöfs

  Miljø: Målet er, at 80% af alle beklædningsgenstande bland Haglöfs produkter skal være Bluesign godkendt i 2015 (2012 er det næsten 40%), og 50% af hårde varer. Målet er at stoppe brugen af fluorcarboner som imprægnering, men indtil videre har de ikke fundet et godt alternativ. For at finde alternativ, samarbejder Haglöfs med forskere. Indtil videre har de skiftet fra c8 til c6, der er væsentligt mindre miljøbelastende. Haglöfs er ved at udfase antibakterielle midler i undertøj og t-shirts. I foråret 2014 skal de antibakterielle midler være væk i alle Haglöfs klæder. Alle firmabiler er miljøtilpassede.  

  Genanvendelse: Haglöfs arbejder med Reuse, for at bruge alt så meget som muligt! En stor del af det materiale, der anvendes i Haglöfs tøj og produkter genanvendes. Swap Stories er et praktisk eksempel på re-use snarere end recycle. Mange har Haglöfs produkter derhjemme, som ikke bliver brugt, og alle produkterne har en historie. Fortæl dine produkters historie og sende det Haglöfs Brand Store og få 20% rabat på et nyt produkt. Produkterne sælges på hjemmesiden og pengene går til de fattige Romer i Åredalen i Rumænien eller til Vi-skoven, og responsen har været stor fra kunderne. Allerede i den første måned kom 10.000 – ind fra projekterne!   Dyr: All uld er mulesing-fri. Haglöfs har et system for downtracking: at med en nummerserie, der er syet ind i alle dunprodukter for at spore dunets oprindelse. Alt dun er således et biprodukt af kødproduktion og kommer garanteret ikke fra levende plukning.  

  Etik:
  Arbejder med Fair Wear Foundation, der gør kontroller ved fabrikkerne. 60% af fabrikkerne er blevet inspiceret, og arbejdet fortsætter.
Bliv den første til at kommentere dette produkt
Giv karakter
Vis alle karakterer
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!