Tillbaka
 • 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

Solid Lite - ID: 490440

Fås også som

  Billeder

   Sendes fragtfrit!

   Haglöfs - Solid Lite

   Haglöfs Solid Lite er en let og alligevel meget stabil støvle til vandring i vanskeligt terræn. Solid Lite blev kåret til Årets Produkt 2008 i det svenske Utemagasinet. 

   Mere om Solid Lite fra Haglöfs

   Ute Magazinet uddyber kåringen af Haglöfs Solid Lite til Årets Produkt med følgende ord:

   "Gammelt møder nyt i Haglöfs Solid Lite. En klassisk designet støvle, hvor antallet af sømme og detaljer, der kan forringe støvlens funktion, er holdt på et absolut minimum. Kombinationen af Gore-tex og en nyudviklet sål gør Solid utroligt stabil. En støvle til enhver form for vandring, selv med tung oppakning."

    

   Haglöfs Solid Lite har en to-komponentsål i Eva og PU, som giver lav vægt, god stødabsorbering og lang levetid. Solid Lite er udstyret med den helt unikke sål, Vibram Four Seasons, som Haglöfs og Vibram har udviklet i fællesskab, og som bl.a. giver et utrolig godt greb, navnlig på våde stenoverflader. Tåforstærkning i gummi.

    

    

   • To-komponentsål af Eva og PU, som giver lav vægt og god stødabsorbering

   • Vibram Four Season-ydersål giver øget friktion og bedre greb, navnlig på våde stenoverflader

   • Tåforstærkning i gummi
   • Memory foam på indersiden af skaftet
   • Forfoden er fremstillet i ét sammenhængende stykke
   • Tredobbelte sømme på alle stresspunkter med midtersøm i Kevlar
   • Gore-tex-foring
   • Fugtabsorberende trekking-fodseng med hæl- og svangstøtte.

    

   Stof: 2,4 - 2,6 MM NUBUCKLÆDER

    

   Solid Lite vejer ca.: 750 g (størrelse 42)

    

   Giv karakter
   Sizes UK 6,5 UK 7 UK 7,5 UK 8 UK 8,5 UK 9 UK 9,5 UK 10 UK 10,5 UK 11 UK 11,5 UK 12 UK 12,5
   EU 40 40 2/3 41 1/3 42 42 2/3 43 1/3 44 44 2/3 45 1/3 46 46 2/3 47 1/3 48
   CM 25,6 26 26,4 26,8 27,2 27,6 28 28,4 28,8 29,2 29,6 30 30,4
   Environment tree

   "Take Care er Haglöfs payoff for etik og miljø; En virksomhed bør tage ansvar på alle niveauer. For Haglöfs betyder det bæredygtighed."

    

   Lennart Ekberg, Director of Sustainability, Haglöfs

   Miljø: Målet er, at 80% af alle beklædningsgenstande bland Haglöfs produkter skal være Bluesign godkendt i 2015 (2012 er det næsten 40%), og 50% af hårde varer. Målet er at stoppe brugen af fluorcarboner som imprægnering, men indtil videre har de ikke fundet et godt alternativ. For at finde alternativ, samarbejder Haglöfs med forskere. Indtil videre har de skiftet fra c8 til c6, der er væsentligt mindre miljøbelastende. Haglöfs er ved at udfase antibakterielle midler i undertøj og t-shirts. I foråret 2014 skal de antibakterielle midler være væk i alle Haglöfs klæder. Alle firmabiler er miljøtilpassede.  

   Genanvendelse: Haglöfs arbejder med Reuse, for at bruge alt så meget som muligt! En stor del af det materiale, der anvendes i Haglöfs tøj og produkter genanvendes. Swap Stories er et praktisk eksempel på re-use snarere end recycle. Mange har Haglöfs produkter derhjemme, som ikke bliver brugt, og alle produkterne har en historie. Fortæl dine produkters historie og sende det Haglöfs Brand Store og få 20% rabat på et nyt produkt. Produkterne sælges på hjemmesiden og pengene går til de fattige Romer i Åredalen i Rumænien eller til Vi-skoven, og responsen har været stor fra kunderne. Allerede i den første måned kom 10.000 – ind fra projekterne!   Dyr: All uld er mulesing-fri. Haglöfs har et system for downtracking: at med en nummerserie, der er syet ind i alle dunprodukter for at spore dunets oprindelse. Alt dun er således et biprodukt af kødproduktion og kommer garanteret ikke fra levende plukning.  

   Etik:
   Arbejder med Fair Wear Foundation, der gør kontroller ved fabrikkerne. 60% af fabrikkerne er blevet inspiceret, og arbejdet fortsætter.
   Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

   Sammenlign produkterSammenlign

   Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

   Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
   Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
   - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

    Fjern valg

    Mine favoritterVis dine favoritter

    Click the -symbol to mark as favourite

    This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
    - All of the greatest things in one place!