• 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

HaglöfsVassi Q Jacket Limited

  Vassi Q Jacket Limited - ID: 6014892FJ

  Størrelseguide Mere info

  Mere om Vassi Q Jacket Limited fra Haglöfs

  Limited Edition! Eksklusivt! Haglöfs Vassi Q Jacket Limited er vandtæt, holdbar og lækker. Og kun i begrænset oplag. Et must for hver freeridere. Haglöfs Vassi Jacket Limited er ekstra alt. I Limited Edition har Haglöfs samlet al sin erfaring og viden i en enkelt beklædningsgenstand. Eksklusiv, bæredygtig, holdbar og frem for alt virkelig lækker! 3-lags Gore-Tex® 3-Stock Pro og fuldt tapede sømme sikrer du holder dig tør. Vassi er designet i samarbejde med professionelle skiløbere for maksimal bevægelse og funktion af freeridekørsel. Jakken har god åndbarhed og er samtidig vandtæt. Jakkens skulder, arm og overdele er lavet af et strækstof for øget mobilitet og Yderstoffet er DWR-behandlet for forbedret vandafvisning.

  Egenskaber for Vassi Q Jacket:

  • Damemodel
  • Materiale: 100% Polyamid Skaltyg Gore-Tex ® 3-Stock Pro. Stræk stoffet 94% polyamid 6% elastan Gore-Tex ® 3-lags Pro
  • 3-vejs justerbar hætte med tråd skærm, der passer over hjelmen
  • Tapede sømme med Gore-Tex ® micro tape
  • Vandtæt tovejs lynlås med vindfang og hagebeskytter
  • To udluftninger foran med adgang til indvendige lommer
  • To lavere bælg lommer med klap
  • En bælg lomme på ærmet og en på brystet med vandtætte lynlåse
  • Inderlommer i mesh og en lynlås lomme og indgang for ledning
  • Goggle wipe på elastik
  • Aftagelig snekjole i stretch materiale med silikone greb, bæltestropper og lynlåse til at sættes sammen med Vassi Pant
  • Bøjede ærmer med velcro og bælge
  • Løbegang forneden, som kan justeres med én hånd
  • Vægt: 700 g (M)

  Haglöfs grundlægger Wiktor Haglöfs voksede op omgivet af fantastisk nordisk natur. Men det barske vejr gjorde det ofte svært at nyde at være udendørs. Det var derfor han allerede i 1914 lavede sin første rygsæk – for at gøre udendørslivet lidt mere behageligt. I dag er det firma han engang grundlagde et af verden førende indenfor udendørstøj, sko og rygsække, produkter som inspirerer til at være ude, uanset vejret.

  Mere fra Haglöfs

  • Miljø & Etik

   Environment tree

   "Take Care er Haglöfs payoff for etik og miljø; En virksomhed bør tage ansvar på alle niveauer. For Haglöfs betyder det bæredygtighed."

    

   Lennart Ekberg, Director of Sustainability, Haglöfs

   Miljø: Målet er, at 80% af alle beklædningsgenstande bland Haglöfs produkter skal være Bluesign godkendt i 2015 (2012 er det næsten 40%), og 50% af hårde varer. Målet er at stoppe brugen af fluorcarboner som imprægnering, men indtil videre har de ikke fundet et godt alternativ. For at finde alternativ, samarbejder Haglöfs med forskere. Indtil videre har de skiftet fra c8 til c6, der er væsentligt mindre miljøbelastende. Haglöfs er ved at udfase antibakterielle midler i undertøj og t-shirts. I foråret 2014 skal de antibakterielle midler være væk i alle Haglöfs klæder. Alle firmabiler er miljøtilpassede.  

   Genanvendelse: Haglöfs arbejder med Reuse, for at bruge alt så meget som muligt! En stor del af det materiale, der anvendes i Haglöfs tøj og produkter genanvendes. Swap Stories er et praktisk eksempel på re-use snarere end recycle. Mange har Haglöfs produkter derhjemme, som ikke bliver brugt, og alle produkterne har en historie. Fortæl dine produkters historie og sende det Haglöfs Brand Store og få 20% rabat på et nyt produkt. Produkterne sælges på hjemmesiden og pengene går til de fattige Romer i Åredalen i Rumænien eller til Vi-skoven, og responsen har været stor fra kunderne. Allerede i den første måned kom 10.000 – ind fra projekterne!   Dyr: All uld er mulesing-fri. Haglöfs har et system for downtracking: at med en nummerserie, der er syet ind i alle dunprodukter for at spore dunets oprindelse. Alt dun er således et biprodukt af kødproduktion og kommer garanteret ikke fra levende plukning.  

   Etik:
   Arbejder med Fair Wear Foundation, der gør kontroller ved fabrikkerne. 60% af fabrikkerne er blevet inspiceret, og arbejdet fortsætter.
  Bliv den første til at kommentere dette produkt
  Giv karakter
  Vis alle karakterer
  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

  Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
  Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
  - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!