Tillbaka
 • 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

Vojd Jacket - ID: A011992

Fås også som

  Billeder

   Sendes fragtfrit!

   Haglöfs - Vojd Jacket

   Vojd-jakken er udviklet med hjælp fra vores sejeste ekstremskiløber og er perfekt til alle typer krævende vintersport i bjergene med ekstra slidstærkt og åndbart GORE-TEX® Pro, hjelmkompatibel hætte med anti-dug-ansigtsbeskyttelse indbygget i hagebeskytter, rygsækkompatible lommer og meget mere.

   Mere fra Haglöfs

   Se alle Skaljakker

   Mere om Vojd Jacket fra Haglöfs

   • DWR-behandlet GORE-TEX® Pro giver en kompromisløs kombination af åndbarhed, slidstyrke og beskyttelse mod vejret 
   • GORE-TEX®-mikro-tape brugt for at mindske vægten og øge åndbarheden 
   • Ekstra slidstærke laminerede lynlåse 
   • Vandafvisende tovejs Vislon-lynlås med en enkelt indvendig vindflap og lange lynlåse i armhulerne til ventilation med vandafvisende lynlåse 
   • Trevejs justerbar hætte, der passer til en skihjelm og kan justeres med én hånd 
   • Høj krave med hagebeskytter i fleece og halsstykke 
   • Forlænget hagebeskytter med laserskårne huller, der forhindrer brillerne i at dugge, når du vil beskytte dit ansigt bag kraven 
   • To lommer midtpå, der passer til rygsæk med ledningsåbning i venstre lomme 
   • Én brystlomme med brilleklud i elastisk snor 
   • Én inderlomme med lynlås og ledningsåbning og én lomme med lynlås på venstre ærme 
   • Faconsyede ærmer med velcrojusterbare ærmeafslutninger, samt en indvendig ærmeafslutning, der forhindrer den kolde luft i at trænge igennem 
   • Aftageligt, strækbart snefang med silikone og bælteløkketrykknapfunktion, der også kan lynes på bukserne med den samme "lyn på"-konstruktion 
   • Ryglængde midtpå - 84 cm
   Giv karakter
   Sizes XS S M L XL XXL XXXL
   Chest cm 86 92 98 104 110 116 122
   Waist cm 78 83 88 93 98 103 109
   Hip cm 92 97 102 107 112 117 122
   Environment tree

   "Take Care er Haglöfs payoff for etik og miljø; En virksomhed bør tage ansvar på alle niveauer. For Haglöfs betyder det bæredygtighed."

    

   Lennart Ekberg, Director of Sustainability, Haglöfs

   Miljø: Målet er, at 80% af alle beklædningsgenstande bland Haglöfs produkter skal være Bluesign godkendt i 2015 (2012 er det næsten 40%), og 50% af hårde varer. Målet er at stoppe brugen af fluorcarboner som imprægnering, men indtil videre har de ikke fundet et godt alternativ. For at finde alternativ, samarbejder Haglöfs med forskere. Indtil videre har de skiftet fra c8 til c6, der er væsentligt mindre miljøbelastende. Haglöfs er ved at udfase antibakterielle midler i undertøj og t-shirts. I foråret 2014 skal de antibakterielle midler være væk i alle Haglöfs klæder. Alle firmabiler er miljøtilpassede.  

   Genanvendelse: Haglöfs arbejder med Reuse, for at bruge alt så meget som muligt! En stor del af det materiale, der anvendes i Haglöfs tøj og produkter genanvendes. Swap Stories er et praktisk eksempel på re-use snarere end recycle. Mange har Haglöfs produkter derhjemme, som ikke bliver brugt, og alle produkterne har en historie. Fortæl dine produkters historie og sende det Haglöfs Brand Store og få 20% rabat på et nyt produkt. Produkterne sælges på hjemmesiden og pengene går til de fattige Romer i Åredalen i Rumænien eller til Vi-skoven, og responsen har været stor fra kunderne. Allerede i den første måned kom 10.000 – ind fra projekterne!   Dyr: All uld er mulesing-fri. Haglöfs har et system for downtracking: at med en nummerserie, der er syet ind i alle dunprodukter for at spore dunets oprindelse. Alt dun er således et biprodukt af kødproduktion og kommer garanteret ikke fra levende plukning.  

   Etik:
   Arbejder med Fair Wear Foundation, der gør kontroller ved fabrikkerne. 60% af fabrikkerne er blevet inspiceret, og arbejdet fortsætter.
   Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

   Sammenlign produkterSammenlign

   Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

   Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
   Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
   - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

    Fjern valg

    Mine favoritterVis dine favoritter

    Click the -symbol to mark as favourite

    This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
    - All of the greatest things in one place!