Tillbaka
 • 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

Houdini

- Houdini er et svensk outdoor-mærke, som går forrest med hensyn til miljø, funktion og design. De tilbyder et komplet udvalg af funktionelt tøj fra undertøj til overtøj. Houdinis vision er at gøre det muligt for alle at have det sjovt og opleve naturen fuldt ud, uden at det påvirker miljøet negativt. En betydelig del af Houdinis produkter er gået fra en lineær produktionscyklus til en cirkulær. Dette indebærer, at de fleste af deres produkter er fremstillet af genbrugsfibre og at de kan genbruges i et lukket genbrugssystem. For at forlænge produkternes levetid yderligere og tilbyde alternative måder at forbruge på, tilbyder Houdini også mulighed for at leje deres tøj, at købe og sælge det brugt og en reparationsservice.

Houdini fremstiller produkter til mennesker med åbne sind og store hjerter, som elsker vores planet og derfor gerne vil være med til at passe på den.

Houdini

(211 varer)
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!