Tillbaka
 • 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk
Blank
Blank
Houdini
Ikke alle mærker har en beklædningsgenstand, der er almindeligt kendt som afhængighed fremkaldende. Vi taler selvfølgelig om Houdini’s Power Houdi. Men på den anden side mener vi faktisk, at Houdini anden beklædning er lige så vanedannende. Sporty, stilfuld, funktionel. Hvad er der ikke at elske? Det var under en klatretur til New Zealand i slutningen af firserne som et stiftende medlem af Houdini opdagede en af tidens revolutionære materiale, strækbar fleece, hvilket var bedre end noget andet, de nogensinde har prøvet i form af komfort, varme-til-vægt forhold og tørretid.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!