Tillbaka
 • 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

Jack Wolfskin er styret af deres passion for at udvikle ekstraordinære produkter og er drevet af nysgerrighed efter at finde nye idéer og løsninger. Jack Wolfskin er fuldt fokuseret på funktionalitet. Produkterne er designet til at beskytte dig, holde dig varm og tør, mens de skal være komfortable og pålidelige og sidste i mange år. Ingen detaljer er for lille til at blive forbedret.

Jack Wolfskin respekterer mangfoldigheden af naturen og alle levende ting. Vores planet er simpelthen det smukkeste sted i universet, og vi har kun én. Jack Wolfskin gør alt de kan for at beskytte og bevare den, opleve den og dele den med jer alle.

Jack Wolfskin
Jack Wolfskin designer produkter til alle os, der elsker at være udendørs, og os, der har det sjovt, når vi får vores træningdosis og går på opdagelse efter nye ting og steder. Jack Wolfskin blev grundlagt i 1981, og har siden da forsynet os med egenudviklede førsteklasses produkter til ude liv, rejser og sportsaktiviteter. Takket være sit fokus på produktudvikling og de ofte rimelige prissætning ser vi nu Jack Wolfskins produkter næsten over hele verden.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!