• 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk
Mere info

Mere om Rimturs Backpack 18L fra Klättermusen

Rimturs Backpack 18L er en rygsæk fra Klättermusen. Brug den til skole, arbejde eller en dags udflugt. Rimturs Rygsæk laptop rum, som er tilgængelig udefra (43x30 cm) og et ryglæn, som også kan tages ud og anvendes som sædehynde.
Ydre materiale: 65% genbrugt polyester, 35% bomuld. Foring: 100% genanvendt polyamid. Rygsækken er behandlet med vandafvisende paraffinvoks og fri for PFOA.
Egenskaber for Rimturs Backpack 18L:
Rumfang: 18 L
Vægt: 850 g
Udvendige mål ca. (b x d x h): 23x50x12 cm
Hoftebælte: Ja
Aftageligt hoftebælte: Ja
Brystrem: Ja
Indstillelig ryglængde: Nej
Tilpasset for væskesystem: Nej
Topåbning: Lynlås
Laptop lomme: Ja
Organizor: Nej
Integreret regnslag: Nej
Klättermusens grundlægger Peter Askulv syntes det bedste er, udendørsaktiviteter i snestorm eller regn. Fordi så kan han se om tøjet lever op til det, det skal. Deres slogan Minimum impact o nature betyder, at Klättermusen arbejder imod holdbarhedsprincippet med holdbare produkter.

Mere fra Klättermusen

Se alle Dagsture- og hverdagsrygsække

 • Miljø & Etik

  Environment tree
  Miljø: I Klättermusens tagline Maximum Safety for you, minimum inpact on nature, star miljøet for 50% af deres varemærke. Gundlægger Peter Askulv er uddannet biolog og lærte om klimaændringer, der blev omtalt allerede i 70'erne. Klättermusenhar udfaset PVC som materiale i begyndelsen af 90'erne, fordi det indeholder phthalater blødgørere, der er hormonforstyrrende. Klättermusen bruger forsigtighedsprincippet, som at undgå stoffer, der er kendt for at være sikre, og arbejder også med substitution; at altid vælge de mindst skadelige stoffer. De har udfaset hydrofluorcarboner og har fjernet dem i alt, undtagen membran tøj, hvor den mindre miljøskadelige c6-imprægnering bliver brugt. 2014 skal de være helt væk (men forhåbentlig tidligere). Arbejder aktivt med kemiske emner i den European Outdoor Group og Bluesign. Da lastbiltransporterne stod for en stor del af kuldioxidforureningerne er lagrene flyttet fra Åre til Borås, hvortil varerne ankommer med båd via Göteborg. På denne måde blev lastbiltransporterne og kuldioxidforureningerne reduceret med 30-50% per produkt.   Genanvendelse: Bruger økologisk bomuld og genanvendt tekstiler. Leder efter et genbrugssystem, hvor kvaliteten i stoffet bevares, og ser på de mest avancerede genbrugssystemer i verden. Har sit eget service center, hvis din Klättermusen produkt går i styker, kan du bare sende den til reparation! Har et øko-index-system med 11 punkter, der kan opnås i et produkt (du kan finde hensyn på tøjet).   Dyr: Dunet er ikke plukket fra levende fugle. Når Klättermusen begynder at bruge uld i deres produkter vil den være mulesing-fri.   Etik: Har en lang relation med fabrikkerne og besøger dem 2-4 gange om året.
Bliv den første til at kommentere dette produkt
Giv karakter
Vis alle karakterer
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!