Tillbaka
 • 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

Hvad der begyndte i USA i Vermonts bjerge i 1981, da Randy Merrell lancerede den første eksklusive Merrell vandrestøvle, har i dag indtaget storbyer over hele verden.

I mere end 30 år har Merrell forsynet eventyrlystne mennesker med støvler, sko og sandaler. Drivkraften findes i ønsket om hele tiden at udvikle og tilpasse mærkets brede produktsortiment efter de nye behov, der opstår, i takt med at vores livsstil og aktiviteter ændrer sig.

Merrells vigtigste vision er at opfordre folk til at bevæge sig ud i verden ved skabe optimale muligheder for at være udendørs. Dér hvor eventyret, glæden og friheden er, og hvor vi også kan finde den ro, som mange af os søger efter. Dér hvor grænser mellem mennesker og kulturer udviskes, og vi forenes af ønsket om at udforske og opleve nyt. Lad Merrell inspirere dig til at komme ud og nyde livet.

Merrell
Merrell er et betroet mærke til alle med friluftsliv livsstil. Fra vandrestøvler, der er så utrolig skønne til Barfodsgloves for minimalistløbere. Uanset om du er på hiking, walking, eller Barfodsløb, har Merrell de rigtige sko til alle årstider.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!