Reimatec® Mittens, Ote - ID: A033368

ReimaReimatec® Mittens, Ote

Størrelseguide Mere info

Mere om Reimatec® Mittens, Ote fra Reima

Reimas klassiske topprodukt – fuldstændig vand- og vindtætte vinterluffer. Disse Reimatec® vinterluffer til små og større børn har et vandtæt Hipora-indlæg og forstærkninger ved håndflade, tommelfinger og fingerspidser, som sikrer, at fingrene holder sig varme og tørre hele dagen, når børnene er ude at lege om vinteren.
Lufferne har den varme Primaloft®-vattering, som ikke bare er ekstremt let, men også vandtæt. Primaloft®-vatteringen og Reimatec® Duraplus-materialet gør lufferne åndbare, hvilket til enhver tid sikrer maksimal komfort.

Material: 100% Polyester, polyurethane coating
Egenskaber for Reimatec® Mittens, Ote:
Handskemodel: Tommelfingervante
Inderside: Foret
For: Syntetisk
Udvendigt materiale: Syntetisk
Vandtætte: Ja
Vindtætte: Ja
Børn skal kunne bevæge sig frit og have mulighed for at lege - uanset om det sneer, regner eller solen skinner. Vandpytter, is, sten eller mudder bør ikke være forhindringer, men udfordringer, dog altid med sikkerhed og komfort i tankerne. Ifølge disse principper udvikler Reima deres produkter, som derefter gennemgås og godkendes af verdens mest oprigtige og ubestikkelige testpanel: børnene selv!

Mere fra Reima

Se alle Hverdagshandsker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!