• 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk
Background nature 380

Vi beklager, men vi finder desværre ikke det du leder efter

Nedenfor finder du nogen af vores mest populærer varer.

Meddela oss gärna vilken sida du försökte nå så att vi kan rätta till felet. Om du klickade på en länk som inte fungerade är vi tacksamma om du anger vilken länk det gäller och på vilken sida länken finns. Kontakta oss.

Stabile løbesko er gode til dig, der er lidt tungere eller måske løber i et ekstra svært terræn. Hvis du pronerer i din løbestil, er stabile løbesko et godt valg. En svag pronation er helt normalt og kræver i sig selv ingen specialsko. Hvis du er på udkig efter en løbesko til krævende forhold, vil du finde et stort og godt udvalg her hos Outnorth, bl.a. fra producenter som Adidas, New Balance og Salomon.

Den rigtige sko til den rigtige lejlighed

Hvad der er den bedste løbesko for dig, er selvfølgelig lige så individuelt som vores fødder. Er du lidt tungere i det, og løber du på et stenet og ujævnt terræn, er en stabil løbesko lige det, du har brug for. Alle løbesko i vores sortiment har en produktbeskrivelse, hvor du kan læse mere om skoenes individuelle karakteristika. Husk at vælge en sko, der passer til det miljø, du skal løbe i, og efter de forudsætninger, du har. Skal du f.eks. løbe på et glat underlag, hvor grebet er vigtigt, findes der sko med indbyggede pigge i vores sortiment. Tjek de stabile løbesko fra bl.a. Icebug og Inov8.

Vi har både dame- og herremodeller i vores sortiment. Det, der normalt gør dem anderledes er, at damemodellerne normalt er smallere end herremodellerne. Er du kvinde med brede fødder, er det lige så godt at købe en par herresko. Det vigtigste er, at du får den bedst mulige komfort og støtte, når du løber. 

Andet udstyr

Her på Outnorth findes der alt det udstyr, du kan forestille dig at få brug for på din løbetur. Når du har fundet den rigtige sko, er du også velkommen til at kigge i vores øvrige sortiment. Er det koldt, er et par løbevanter og en løbehue nogle gode valg, og måske behøver du et par løbesko til vinterhalvåret og et andet par til sommeren. Uanset hvad du er på udkig efter, findes det lige her! Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi svarer gerne på dine spørgsmål.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!