• 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
  • info@outnorth.dk

Gore-Tex sko (82 varer)

Gore-Tex er et vind- og vandtæt materiale, der ligeledes er åndbart, hvilket gør det perfekt til både indendørs og udendørs aktiviteter. Hemmeligheden bag dette unikke materiale er de mikroskopiske porer, som er 20.000 gange mindre end vanddråber, hvorfor vandet ikke kan trænge ind. Porerne er derimod 700 gange større end et vandmolekyle, hvilket giver materialet en optimal åndbarhed. Endelig indeholder den såkaldte Gore-Tex-membran ca. 1,4 milliarder porer, som giver Gore-Tex skoene deres unikke egenskaber.

Alle sko kvalitetssikres

Alle Gore-Tex sko skal være vandtætte, så de holder fødderne tørre og tempererede i al slags vejr. For at kunne garantere dette gennemgår alle Gore-Tex skoene flere krævende test. Lever de ikke op til Gore-Texs høje produktstandarder, sendes de tilbage for at blive omstruktureret. Her hos Outnorth finder du altid masser af Gore-Tex sko til både mænd og kvinder, såvel til eventyr som til hverdagsbrug.

Tre forskellige Gore-Tex-tekniker

Når man taler om Gore-Tex, findes der tre forskellige former for skoteknikker, alt efter hvilket anvendelsesområde man går efter. Den første teknik kaldes for GORE-TEX® Extended Comfort Footwear og giver dig en sko, der både er tør og dejligt afkølet, og den egner sig både til indendørs og udendørs aktiviteter. Den anden teknik kaldes for GORE-TEX® Performance Comfort og er mest velegnet til udendørs aktiviteter, som højner komforten for fødderne. Sidst, men ikke mindst, har vi teknikken, som benævnes GORE-TEX® Insulated Comfort Footwear, hvilket indebærer, at skoen bliver varmeforet, hvorfor dine fødder holdes tørre og varme, selv i det kolde vinterhalvår.

    Sammenlign Fjern valg