• 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

The North FaceW Hedgehog Hike Gtx

kampagne
Størrelseguide Mere info

Mere om W Hedgehog Hike Gtx fra The North Face

The North Face vandresko, med kvalitet og design, der gør de længste vandringer lette at udføre uden sår og vabler, der ellers kan opstå på det forkerte valg af vandresko. Denne sko giver dig al den komfort du har brug for og er samtidig modstandsdygtig over for fugt og holder varmen med GORE-TEX® membran af højeste kvalitet kombineret med kraftige læder materialer. Hedgehog Hike GTX er lavet til ugæstfri terræn med en stabil og håndterlig Vibram såler, og altid sørger for at holde den rette balance at undgå skader i anklerne. Uanset om du skal ud i vildmarken på en fangstrejse, gå en tur eller gøre dit liv mest modgangsfyldte eventyr, så denne sko er et naturligt valg til at klare alle hindringer, der kan opstå i løbet af processen.
Vægt: 342 g
Et af verdens største brands i outdoor udstyr. Grundlaget for The North Face blev lagt i 1966 af vandre-entusiaster og San Francisco beboerne Douglas Tompkins og Kenneth Klopp. The North Face producerer tøj, telte, tasker osv. med god kvalitet og pæn og funktionel design. The North Face passer lige godt i ekstremt vejr i bjergene som til daglig brug. The North Face tilbyder en række produkter, der er langtidsholdbare, og som du kan bruge en meget en lang tid fremover.

Mere fra The North Face

Se alle Trekkingsko & Støvler

Bliv den første til at kommentere dette produkt
Giv karakter
Vis alle karakterer
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!