• 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

Syntet, Forår & Sommer

(21 varer)

Hos os finder du et bredt udvalg af tekniske soveposer i syntetiske materialer til sommerbrug. Ofte kan soveposerne komprimeres, så de optager så lidt plads som muligt i oppakningen. Hvis hele familien skal ud på en vandretur i de varmere måneder, tilbyder vi også sommersoveposer til børn. I vores udvalg af soveposer kan du finde en lang række gode muligheder i forskellige prisklasser. Sommersoveposerne kommer bl.a. fra Fjällräven, Haglöfs og Urberg.

Syntetiske materialer - forår og sommer

Her finder du ergonomiske og komfortable soveposer, der ikke bliver for varme, men de har også evnen til at holde foråret og sommerens nattekulde ude. Er du nødsaget til at tænke over vægten og pakkevolumen, tilbyder vi dig en række alternativer, der optager meget lidt plads. Med en ultralight sovepose i din oppakning behøver du ikke at bære rundt på unødvendig vægt, og du kan fuldt ud nyde sommerens eventyr.

De fleste soveposer, du finder hos os, er testet i henhold til europæisk standard, så du nemt kan sammenligne de forskellige mærker og modeller. Når vi taler om, hvad en sovepose kan klare af temperaturer, måler man i komforttemperatur og ekstremtemperaturer. Komforttemperaturen signalerer, hvad der er behageligt, mens ekstremtemperaturen refererer til soveposens maksimale temperaturkapacitet (og hvor du stadig overlever). Ekstremtemperaturen tager dog ikke højde for komforten. Og husk på, at vejrforhold og liggeunderlag også kan være ydre faktorer, der spiller ind på, hvor godt soveposen virker.

Sommereventyr med en let og lille oppakning

En væsentlig fordel ved soveposer til sommerbrug er, at de fylder meget lidt. Soveposerne er ofte lavet af et tyndt materiale, fordi der ikke sættes lige så høje standarder for varmegraden. På den måde kan de komprimeres og bliver så små, at de fylder en brøkdel af, hvad en sovepose til vinterbrug ville gøre. Naturligvis modstår mange sommersoveposer også de lidt lavere temperaturer, fordi det ofte kan være køligt om natten, ja selv om sommeren.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!