Tillbaka
 • 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

Ultra Chair + Thermo Mug G2 - ID: ultra_chair_mug

Fås også som

  Billeder

   Sendes fragtfrit!

   Urberg - Ultra Chair + Thermo Mug G2

   Tag kaffepausen ude! Denne pakke indeholder en stol og termokrus fra Urberg til en fordelagtig pris. Du kan vælge farve på stolen og kruset herunder.

   Mere info

   Mere fra Urberg

   Se alle Campingmøbler

   Mere om Ultra Chair + Thermo Mug G2 fra Urberg

   Urberg Ultra Chair tilhører den nye generation af stole til camping og udendørs aktiviteter. Den vejer mindre end et kilo, er meget kompakt, let at montere og har en meget god komfort.

   Stolen leveres i en praktisk bæretaske og er meget enkel at sætte sammen. Man skal kun folde benene ud og montere dem under stoffet i sædet. Det tager kun få sekunder, når du har gjort det et par gange. Der er en netlomme på stolen der skal hænge foran. I lommen, kan du opbevare fx vådt badetøj. Du vil blive overrasket over, hvor god du sidder i stolen. Kombinationen af lav vægt og høj siddekomfort vil gøre dette til din yndlingsstol, når du ønsker at sidde komfortabelt i naturen. Kapacitet op til 100 kg.

   Egenskaber for Ultra Chair:
   • Maksimal last: 100 kg
   • Total vægt: 900 g
   • Ydermål LængdexBreddexhøjde 56x60.5x65.5
   • Pakkemål ca. (længde x bredde x højde): 36x12.5x10.5 cm
   Thermo mug G2 Urberg er en termokrus af rustfrit stål både udvendig og indvendig. Mellem væggene er der et vakuum lag, der gør at den holder varmen meget godt og er fantastisk på turen, campingpladsen eller på jobbet.

   Thermo Mug G2 har et skruelåg med en rød knap for at åbne og lukke en lille åbning, hvorfra du kan drikke. Vær altid forsigtig, når du begynder at drikke af dit termokrus. Indholdet kan være uventet varmt.

   Egenskaber for Thermo Mug G2:
   • BPA-fri: Ja
   • Diameter x højde: 80x156 mm
   • Enhånds åbning: Ja
   • Vægt: 280 g
   • Rustfrit stål indvendigt: Ja
   • Volumen: 500

   URBERG® har lovet at donere 1% af sin årlige omsætning til en velkendt miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra URBERG® også tager en proaktiv rolle i bevarelsen af vores fantastiske planet. Læs mere om 1% for the Planet
   Giv karakter
   Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

   Sammenlign produkterSammenlign

   Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

   Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
   Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
   - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

    Fjern valg

    Mine favoritterVis dine favoritter

    Click the -symbol to mark as favourite

    This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
    - All of the greatest things in one place!