Tillbaka
 • 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

Viking er et nordisk mærke specialiseret i 100 procent vandtætte gummistøvler og støvler med et særskilt Gore-Tex lag, der beskytter mod fugt. Virksomheden er i dag førende på det skandinaviske marked. Den har siden 1920 fremstillet støvler og sko, der er specielt tilpasset til det barske nordiske klima. Viking har et bredt sortiment af vandtætte sko og støvler til såvel sommer- og vinterbrug. Alle Viking støvler og sko er funktionelle og slidstærke og holder fødderne varme og tørre i al slags vejr.
Det er det unikke Gore-Tex lag, der gør at Viking-sko kan holde fugten ude, men samtidig lader foden ånde. Viking-sko er beregnet til både børn og voksne, der lever et aktivt friluftsliv og trives udendørs. Viking børnesko er særligt populære, og virksomheden har stor ekspertise inden for dette område. Dine Viking støvler og sko kan du tage med på vandringer og udflugter i naturen, regnvejrsdage i byen og i sneen på fjeldet.

Play youtube
Play youtube
Viking Footwear
Viking er et nordisk mærke specialiseret i 100 procent vandtætte gummistøvler og støvler med et særskilt Gore-Tex lag, der beskytter mod fugt. Viking er et nordisk mærke specialiseret i 100 procent vandtætte gummistøvler og støvler med et særskilt Gore-Tex lag, der beskytter mod fugt.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!