180 bpmHellner XC Set Men

kampagne

Hellner XC Set Men - ID: Hellner_XC_Set_Men

Størrelseguide Mere info

Mere om Hellner XC Set Men fra 180 bpm

Sammen med Marcus Hellner, som er en svensk stjerne indenfor langrendsskiløb, har 180 BPM fremstillet en kollektion, som tilbyder funktionelt tøj og udstyr til træning. Hellner XC Ski Jacket Men er en langrendsskijakke til herrer, som har strækbar og vandafvisende softshell foran og på ærmerne, der modstår vejr og vind. Ryggen og siderne er fremstillet af strækbar trikotage, som giver dig optimal bevægelsesfrihed. Meshpaneler under ærmerne og over ryggen holder dig kølig under hårde træningspas. Hellner XC Pant Men er langrendsskibukser til herrer, som har strækbar og vandafvisende softshell foran, der modstår vejr og vind og giver dig optimal bevægelsesfrihed. Bagsiden består af blød trikotage med meshindsatser i knæhaserne og ved ryggen for øget ventilation samt børstet inderside over numsen for ekstra varme. Hellner XC Set Men er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, som er fri for PFC. Imprægneringen gør, at det vand, der lander på buksernes yderste lag, perler sig og løber af. Efter noget tids brug kan du se, at vandet ikke længere perler sig, og så kan du prøve at tørretumble bukserne på lav varme for at få imprægneringens egenskaber tilbage. Fungerer dette ikke, kan det være nødvendigt at imprægnere bukserne igen.

Softshell: 100% polyester med TPU-membran
Meshindsatser i trikotage: 86% polyester, 14% elastan
Stretchpaneler i trikotage: 78% nylon, 22% elastan
Meshindsatser 2: 100% polyester
Egenskaber for Hellner XC Set Men:
Hovedmateriale: Syntetisk
For: Letforede
Hætte: Nej
Stretch: Ja
Ventileret hul: Ja
Reflekser: Ja
Nogle gange er det svært at forlade det bekvemme. Så kan det hjælpe at tage noget på, som præsterer bedst, når det føles værst. 180 BPM er et svensk tøjmærke, som udvikler tøj til hård træning udendørs. Tøj, der bryder sig om dig, ikke dine følelser. Tøjet gør det muligt at træne året rundt. Så er der ikke længere nogen undskyldninger!

Mere fra 180 bpm

Se alle Langrendsjakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!