Hellner XC Set Women - ID: Hellner_XC_Set_Women

kampagne

180 bpmHellner XC Set Women

Størrelseguide Mere info

Mere om Hellner XC Set Women fra 180 bpm

Sammen med Marcus Hellner, som er en svensk stjerne indenfor langrendsskiløb, har 180 BPM fremstillet en kollektion, som tilbyder funktionelt tøj og udstyr til træning. Hellner XC Ski Jacket Women er en langrendsskijakke til damer, som har strækbar og vandafvisende softshell foran og på ærmerne, der modstår vejr og vind. Ryggen og siderne er fremstillet af strækbar trikotage, som giver dig optimal bevægelsesfrihed. Meshpaneler under ærmerne og over ryggen holder dig kølig under hårde træningspas. Hellner XC Pant Women er langrendsskibukser til damer, som har strækbar og vandafvisende softshell foran, der modstår vejr og vind og giver dig optimal bevægelsesfrihed. Bagsiden består af blød trikotage med meshindsatser i knæhaserne og ved ryggen for øget ventilation samt børstet inderside over numsen for ekstra varme. Hellner XC Set Women er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, som er fri for PFC. Imprægneringen gør, at det vand, der lander på jakkens yderste lag, perler sig og løber af. Efter noget tids brug kan du se, at vandet ikke længere perler sig, og så kan du prøve at tørretumble jakken på lav varme for at få imprægneringens egenskaber tilbage. Fungerer dette ikke, kan det være nødvendigt at imprægnere jakken igen.

Softshell: 100% polyester med TPU-membran
Meshindsatser i trikotage: 86% polyester, 14% elastan
Stretchpaneler i trikotage: 78% nylon, 22% elastan
Egenskaber for Hellner XC Set Women:
Hovedmateriale: Syntetisk
For: Letforede
Hætte: Nej
Stretch: Ja
Ventileret hul: Ja
Reflekser: Ja
Nogle gange er det svært at forlade det bekvemme. Så kan det hjælpe at tage noget på, som præsterer bedst, når det føles værst. 180 BPM er et svensk tøjmærke, som udvikler tøj til hård træning udendørs. Tøj, der bryder sig om dig, ikke dine følelser. Tøjet gør det muligt at træne året rundt. Så er der ikke længere nogen undskyldninger!

Mere fra 180 bpm

Se alle Langrendsjakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!