Eager Zip Hoodie Men - ID: A036733

kampagne

180 bpmEager Zip Hoodie Men

Størrelseguide Mere info

Mere om Eager Zip Hoodie Men fra 180 bpm

Eager Zip Hoodie Men fra 180 BPM er en tynd 2-lagstrøje til mænd, der træner hårdt. Trøjen har en kort lynlås, som sammen med meshpaneler hjælper med ekstra ventilation under svedige pas. Bløde flatlock-sømme minimerer risikoen for stød og får dig næsten ikke til at føle, at du har trøjen på dig. Reflekterende tryk både for og bag øger synligheden i mørket. Den japanske tekst i trykket betyder "Udendørs træning". Eager Zip Hoodie Men har en let flosset overflade, der føles blød og behagelig. Sveden transporterer effektivt sved og tørrer hurtigt for at holde dig varm og varm i hele træningen.
Hovedmateriale: 94% polyester, 6% elastan
Mesh paneler: 100% polyester
Vægt vigtigste materiale: 210 gsm
Egenskaber for Eager Zip Hoodie Men :
Materiale: Polyester
Lynlås: Kort
Kompression: Nej
Gradueret kompression: Nej
Netpaneler: Ja
Nogle gange er det svært at forlade det bekvemme. Så kan det hjælpe at tage noget på, som præsterer bedst, når det føles værst. 180 BPM er et svensk tøjmærke, som udvikler tøj til hård træning udendørs. Tøj, der bryder sig om dig, ikke dine følelser. Tøjet gør det muligt at træne året rundt. Så er der ikke længere nogen undskyldninger!

Mere fra 180 bpm

Se alle Løbetrøjer

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!