180 bpmHellner Backpack

  Hellner Backpack - ID: A041365

  Mere info

  Mere om Hellner Backpack fra 180 bpm

  Sammen med Marcus Hellner, som er en svensk stjerne indenfor langrendsskiløb, har 180 BPM fremstillet en kollektion, som tilbyder funktionelt tøj og udstyr til træning. Hellner Backpack er en robust rygsæk i 210 D PU polyestermateriale, som er vandafvisende og beskytter dit træningstøj på vej til og fra træningen.
  Hellner Backpack lukkes med en justerbar rulletop og har behagelige, vatterede skulderremme, som kan justeres for perfekt pasform. Bunden er forsynet med ekstra slidstærkt materiale, så du ikke behøver at være bange for, om rygsækken holder - den tåler kraftig påvirkning. Indvendigt er der et ekstra rum til småopbevaring.

  Egenskaber for Hellner Backpack:
  Rumfang: 18 L
  Hoftebælte: Nej
  Aftageligt hoftebælte: Nej
  Brystrem: Ja
  Indstillelig ryglængde: Nej
  Topåbning: Rulletop
  Laptop lomme: Nej
  Organizor: Nej
  Integreret regnslag: Nej
  Nogle gange er det svært at forlade det bekvemme. Så kan det hjælpe at tage noget på, som præsterer bedst, når det føles værst. 180 BPM er et svensk tøjmærke, som udvikler tøj til hård træning udendørs. Tøj, der bryder sig om dig, ikke dine følelser. Tøjet gør det muligt at træne året rundt. Så er der ikke længere nogen undskyldninger!

  Mere fra 180 bpm

  Se alle Hverdagsrygsække

  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

  Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
  Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
  - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!