180 bpmHellner Hybrid Pant Men

kampagne

Hellner Hybrid Pant Men - ID: Hellner_hybrid_wmn

Mere info

Mere om Hellner Hybrid Pant Men fra 180 bpm

Sammen med Marcus Hellner, som er en svensk stjerne indenfor langrendsskiløb, har 180 BPM fremstillet en kollektion, som tilbyder funktionelt tøj og udstyr til træning. Hellner Hybrid Jacket Women er en træningsjakke til damer, som er fremstillet i et strækbart og vandafvisende ydermateriale, som modstår vejr og vind og giver dig optimal bevægelsesfrihed. Indvendigt er der et varmende meshfor, som leder fugt væk fra huden og holder dig tør under højintensive træningspas hele året rundt. Hellner Hybrid Pant Women er træningsbukser til damer, som er fremstillet af et strækbart og vandafvisende ydermateriale, som modstår vejr og vind og giver dig optimal bevægelsesfrihed. Indvendigt er der et varmende meshfor, som leder fugt væk fra huden og holder dig tør under højintensive træningspas hele året rundt. Hellner Hybrid Set Women er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, som er fri for PFC. Imprægneringen gør, at det vand, der lander på jakkens yderste lag, perler sig og løber af. Efter noget tids brug kan du se, at vandet ikke længere perler sig, og så kan du prøve at tørretumble jakken på lav varme for at få imprægneringens egenskaber tilbage. Fungerer dette ikke, kan det være nødvendigt at imprægnere jakken igen.

Ydermateriale: 88% polyester, 12% elastan
Meshfor i trikotage: 86% polyester, 14% elastan
Stretchpaneler i trikotage: 78% nylon, 22% elastan
Meshindsatser: 100% polyester
Egenskaber for Hellner Hybrid Pant Men:
Hovedmateriale: Syntetisk
For: Letforede
Hætte: Nej
Stretch: Ja
Ventileret hul: Ja
Reflekser: Ja
Nogle gange er det svært at forlade det bekvemme. Så kan det hjælpe at tage noget på, som præsterer bedst, når det føles værst. 180 BPM er et svensk tøjmærke, som udvikler tøj til hård træning udendørs. Tøj, der bryder sig om dig, ikke dine følelser. Tøjet gør det muligt at træne året rundt. Så er der ikke længere nogen undskyldninger!

Mere fra 180 bpm

Se alle Langrendsjakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!