Hellner Hybrid Pant Men - ID: Hellner_hybrid_wmn

kampagne

180 bpmHellner Hybrid Pant Men

Mere info

Mere om Hellner Hybrid Pant Men fra 180 bpm

Sammen med Marcus Hellner, som er en svensk stjerne indenfor langrendsskiløb, har 180 BPM fremstillet en kollektion, som tilbyder funktionelt tøj og udstyr til træning. Hellner Hybrid Jacket Women er en træningsjakke til damer, som er fremstillet i et strækbart og vandafvisende ydermateriale, som modstår vejr og vind og giver dig optimal bevægelsesfrihed. Indvendigt er der et varmende meshfor, som leder fugt væk fra huden og holder dig tør under højintensive træningspas hele året rundt. Hellner Hybrid Pant Women er træningsbukser til damer, som er fremstillet af et strækbart og vandafvisende ydermateriale, som modstår vejr og vind og giver dig optimal bevægelsesfrihed. Indvendigt er der et varmende meshfor, som leder fugt væk fra huden og holder dig tør under højintensive træningspas hele året rundt. Hellner Hybrid Set Women er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, som er fri for PFC. Imprægneringen gør, at det vand, der lander på jakkens yderste lag, perler sig og løber af. Efter noget tids brug kan du se, at vandet ikke længere perler sig, og så kan du prøve at tørretumble jakken på lav varme for at få imprægneringens egenskaber tilbage. Fungerer dette ikke, kan det være nødvendigt at imprægnere jakken igen.

Ydermateriale: 88% polyester, 12% elastan
Meshfor i trikotage: 86% polyester, 14% elastan
Stretchpaneler i trikotage: 78% nylon, 22% elastan
Meshindsatser: 100% polyester
Egenskaber for Hellner Hybrid Pant Men:
Hovedmateriale: Syntetisk
For: Letforede
Hætte: Nej
Stretch: Ja
Ventileret hul: Ja
Reflekser: Ja
Nogle gange er det svært at forlade det bekvemme. Så kan det hjælpe at tage noget på, som præsterer bedst, når det føles værst. 180 BPM er et svensk tøjmærke, som udvikler tøj til hård træning udendørs. Tøj, der bryder sig om dig, ikke dine følelser. Tøjet gør det muligt at træne året rundt. Så er der ikke længere nogen undskyldninger!

Mere fra 180 bpm

Se alle Langrendsjakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!