Hellner Hybrid Sock - ID: A045444

kampagne

180 bpmHellner Hybrid Sock

Mere info

Mere om Hellner Hybrid Sock fra 180 bpm

Sammen med Marcus Hellner, som er en svensk stjerne indenfor langrendsskiløb, har 180 BPM fremstillet en kollektion, som tilbyder funktionelt tøj og udstyr til træning. Hellner Hybrid Sock er sømløse træningsstrømper med frotté under foden, som er forstærket med Friction Relief, der modvirker gnavsår og vabler. Ribbet søm omkring svangen giver god pasform og holder strømperne sikkert på plads. Reflekterende tråd omkring skaftet giver 360º reflektion for øget synlighed under mørke træningspas.
Materiale: 39% Friction Relief (polytetrafluoretylen), 31% polyamid, 26% Dri Release® (85% polyester, 15% bomuld), 2% elastan, 2% refleks

Egenskaber for Hellner Hybrid Sock:
Skafthøjde: Mid
Funktionspaneler: Ja
Forstærket over smalben: Nej
Kompression: Nej
Mærket venstre/højre: Ja
Materiale: Polyester
Nogle gange er det svært at forlade det bekvemme. Så kan det hjælpe at tage noget på, som præsterer bedst, når det føles værst. 180 BPM er et svensk tøjmærke, som udvikler tøj til hård træning udendørs. Tøj, der bryder sig om dig, ikke dine følelser. Tøjet gør det muligt at træne året rundt. Så er der ikke længere nogen undskyldninger!

Mere fra 180 bpm

Se alle Løbestrømper

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!