Hellner Merino Baselayer Set Women - ID: Hellner_Merino_Base_layer_set_Women

kampagne

180 bpmHellner Merino Baselayer Set Women

Størrelseguide Mere info

Mere om Hellner Merino Baselayer Set Women fra 180 bpm

Sammen med Marcus Hellner, som er en svensk stjerne indenfor langrendsskiløb, har 180 BPM fremstillet en kollektion, som tilbyder funktionelt tøj og udstyr til træning. Hellner Merino Baselayer Set Women er en undertrøje og lange underbukser til damer, som er fremstillet af blød og varmende merinould. Ulden regulerer sig naturligt efter din kropstemperatur og varmer, når du er kold, og køler, når du er for varm, også hvis tøjet er vådt. Ulden sørger også for, at dårlig lugt ikke sætter sig i trøjen - perfekt til træning og hverdag hele året!
Materiale: 100% merinould

Egenskaber for Hellner Merino Baselayer Set Women:
Materiale: Merinould
Lynlås: Nej
Gylp: Nej
Nogle gange er det svært at forlade det bekvemme. Så kan det hjælpe at tage noget på, som præsterer bedst, når det føles værst. 180 BPM er et svensk tøjmærke, som udvikler tøj til hård træning udendørs. Tøj, der bryder sig om dig, ikke dine følelser. Tøjet gør det muligt at træne året rundt. Så er der ikke længere nogen undskyldninger!

Mere fra 180 bpm

Se alle Undertøj sæt

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!