kampagne

180 bpmHellner Merino Wool Neck Warmer

Mere info

Mere om Hellner Merino Wool Neck Warmer fra 180 bpm

Sammen med Marcus Hellner, som er en svensk stjerne indenfor langrendsskiløb, har 180 BPM fremstillet en kollektion, som tilbyder funktionelt tøj og udstyr til træning. Hellner Merino Wool Neck Warmer er et blødt og varmt rørhalstørklæde i 100% merinould. Ulden regulerer sig naturligt efter din kropstemperatur og køler, når du er varm, og varmer, når du er kold - også hvis tøjet er vådt. Ulden sørger også for, at dårlig lugt ikke sætter sig i stoffet - perfekt til både træning og hverdagsbrug! Materiale: 100% merinould
Egenskaber for Hellner Merino Wool Neck Warmer:
Materiale: Merinould
Nogle gange er det svært at forlade det bekvemme. Så kan det hjælpe at tage noget på, som præsterer bedst, når det føles værst. 180 BPM er et svensk tøjmærke, som udvikler tøj til hård træning udendørs. Tøj, der bryder sig om dig, ikke dine følelser. Tøjet gør det muligt at træne året rundt. Så er der ikke længere nogen undskyldninger!

Mere fra 180 bpm

Se alle Halstørklæder & Hals Gaiter

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!