Hellner Tech Baselayer Set Men - ID: A045081

180 bpmHellner Tech Baselayer Set Men

Størrelseguide Mere info

Mere om Hellner Tech Baselayer Set Men fra 180 bpm

Sammen med Marcus Hellner, som er en svensk stjerne indenfor langrendsskiløb, har 180 BPM fremstillet en kollektion, som tilbyder funktionelt tøj og udstyr til træning. Hellner Tech Baselayer Set Men er et højfunktionelt undertøjssæt til herrer, som er fremstillet af slidstærk polyester, som effektivt transporterer fugt væk fra kroppen og tørrer hurtigt for at holde dig tør og varm under højintensiv træning. Sættet består af trøje og bukser, hvor trøjen er forsynet med meshpartier under ærmerne, på ryggen og i siderne for optimal ventilation. Bukserne har elastik i taljen.
Materiale: trikotage 88% polyester, 12% elastan
Mesh: 88% polyester, 12% elastan

Egenskaber for Hellner Tech Baselayer Set Men:
Materiale: Polyester
Lynlås: Nej
Flatlock sømme: Ja
Gylp: Nej
Nogle gange er det svært at forlade det bekvemme. Så kan det hjælpe at tage noget på, som præsterer bedst, når det føles værst. 180 BPM er et svensk tøjmærke, som udvikler tøj til hård træning udendørs. Tøj, der bryder sig om dig, ikke dine følelser. Tøjet gør det muligt at træne året rundt. Så er der ikke længere nogen undskyldninger!

Mere fra 180 bpm

Se alle Skiundertøj Sæt

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!