Seamless Tech Set - ID: seamless_set_w

180 bpmSeamless Tech Set

Størrelseguide Mere info

Mere om Seamless Tech Set fra 180 bpm

Seamless Tech Set indeholder en sports-bh og et par trusser fra 180 BPM. Seamless Tech Top fra 180 BPM er en superblød og skøn sports-bh, som tørrer hurtigt under intensiv træning og har færre sømme, for at undgå at den gnaver. Den udtagelige vattering giver brystet en fin runding og passer bedst til dig med små til mellemstore bryster.  Materiale: 64% polyamid, 27% polyester, 9% elastan
Egenskaber for Seamless Tech Top:
Vaskes i : 40 °C
Materiale: Syntetisk
Vægt: 77 g
Flatlock sømme: Ja

Seamless Tech Pantie fra 180 BPM er superbløde og skønne trusser til kvinder. De har færre sømme, for at undgå at de gnaver, og er fremstillet af et syntetisk stof, som effektivt transporterer fugt væk og tørrer hurtigt. Passer perfekt til træning!

Materiale: 64% polyamid, 27% polyester, 9% elastan

Egenskaber for Seamless Tech Pantie:
Vaskes i : 40 °C
Materiale: Syntetisk
Vægt: 44 g
Flatlock sømme: Ja
Gylp: Nej

Nogle gange er det svært at forlade det bekvemme. Så kan det hjælpe at tage noget på, som præsterer bedst, når det føles værst. 180 BPM er et svensk tøjmærke, som udvikler tøj til hård træning udendørs. Tøj, der bryder sig om dig, ikke dine følelser. Tøjet gør det muligt at træne året rundt. Så er der ikke længere nogen undskyldninger!

Mere fra 180 bpm

Se alle Undertøj

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!