Snabb Hood Jacket Women - ID: A028502

180 bpmSnabb Hood Jacket Women

Størrelseguide Mere info

Mere om Snabb Hood Jacket Women fra 180 bpm

Snabb Hood Jacket Women 180BPM er en velfungerende jakke til kvinder der er designet til at forhindre gnidning under anstrengende træning. Jakken er smidig og blød mod din krop og væger samtidig effektivt væk fugt og sved for en mere komfortabel løbetur. Reflekterende print på lynlås gør dig synlig både dag og nat. Snabb Hood Jacket Women's er strikket i et syntetisk materiale, der binder luft og isolerer mod kolde vinde. Sømmene er designet til at forhindre irritation og den stramme pasform sikrer, at du har maksimal bevægelsesfrihed.
Materiale: 66% nylon, 34% polyester
Egenskaber for Snabb Hood Jacket Women:
Vandtæt: Nej
Vægt: 280 g
Hovedmateriale: Syntetisk
For: Uforede
Hætte: Fast
Antal lommer: 0 stk
Vindtæthed: Nej
Stretch: Ja
Forstærket områder: Nej
Ventileret hul: Nej
Reflekser: Ja
Manchetter med tommelfingerhul: Ja
Nogle gange er det svært at forlade det bekvemme. Så kan det hjælpe at tage noget på, som præsterer bedst, når det føles værst. 180 BPM er et svensk tøjmærke, som udvikler tøj til hård træning udendørs. Tøj, der bryder sig om dig, ikke dine følelser. Tøjet gør det muligt at træne året rundt. Så er der ikke længere nogen undskyldninger!

Mere fra 180 bpm

Se alle Løbetrøjer

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!